|

Eve eroin servisi yapan şebeke çökertildi

Karaman'da müşterilerinin evlerine eroin servisi yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.14 yaşındaki zanlı ifadesinin ardından serbest bırakılırken, sorgusu tamamlanan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Yeni Şafak
12:10 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 3/06/2015 Çarşamba
DHA

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Yaklaşık 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından dün eş zamanlı operasyon düzenlendi. 9 kişiye yönelik yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramada ise satışa hazır paketler halinde bir miktar eroin ele geçirildi. Şebeke üyelerinin müşterilerinin evlerine eroin servisi yaptığı, hatta bazı müşterilerine kendileri enjektör vurup, eroini kullanmalarını sağladıkları iddia edildi.



Operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan 9 kişiden A.A.'nın (44) yurt dışında, A.A.'nın (20) da askerde olduğu belirlendi. Gözaltına alınan 7 kişiden İ.A. da ifadesi alındıktan sonra 18 yaşından küçük olduğu için serbest bırakıldı.



Gözaltına alınan ve şebekenin lideri olduğu öne sürülen İ.S. (44), M.E. (27), R.İ. (30), Y.S. (22), İ.A. (25), H.E. (36) yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.



#uyuşturucu operasyonu
#eroin
#uyuşturucu şebekesi
9 yıl önce