|

İsmailağa Cemaati: Diyanet'e saldırı küresel proje

İsmailağa Cemaati'nden, son günlerde hakkında karalama kampanyası başlatılan Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e destek geldi. Diyanet'in bu ülkeye önemli hizmetler yaptığına vurgu yapılan açıklamada, "Diyanet Kurumunun belli çevreler tarafından hedef haline getirilmesi, bizde, maalesef başından beri vurguladığımız aynı küresel projenin bir parçası olduğu izlenimine yol açmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Yeni Şafak
15:56 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 16:59 - 26/05/2015 Salı
Yeni Şafak

İsmailağa Cemaati olarak bilinen Mahmut Usta Osmanoğlu Hocaefendinin müntesipleri tarafından yönetilen İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'nın resmi sitesinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek açıklaması geldi.



"7 Haziran İslam dünyası için hayati"


İçerisinde bulunulan vaziyetler itibari ile İslam Dünyası ve Ümmet için, yeni bir ihya ve inşa dönemi olacağını düşündükleri ifade edilirken bu gelişmeleri engellemek isteyen yeni ittifaklar, yeni oyunlar kurulduğu, yeni projeler ve senaryolar üretildiği belirtildi.



7 Haziran seçimlerinin sadece ülke sınırları içerisinde değil, "İslam dünyası" adına hayati bir önem taşıdığı vurgulanırken Diyanet İşleri Başkanlığı konusunda;



"Ülkemizin çalkantılı siyasi geçmişi ve kültürel kırılma süreçlerinde, toplumumuzun barış ve huzurunun teminine büyük katkılar sağlamış, dini hayatın tanziminde ve Diyanet camiasının hizmetlerinin devamında daima önemli ve hayırlı işler başarmış Diyanet Kurumunun belli çevreler tarafından hedef haline getirilmesi, bizde, maalesef başından beri vurguladığımız aynı küresel projenin bir parçası olduğu izlenimine yol açmıştır." denildi.



Açıklamanın devamında Türkiye halkının yabancı ateist tehditlerle yönlendirmeye ve otoriteleri altına almaya çalışan, kıblesini şaşırmışlara asla itibar etmeyeceği belirtilirken, büyüklerimizin ve tarihimizin aydınlattığı yol ve istikametten asla ayrılmayacağız. denildi.











#İsmailağa cemaati
#7 Haziran seçimleri
#Mahmut Usta Osmanoğlu
#Diyanet İşleri Başkanlığı
9 yıl önce