|

Kuyumcuya eterli soygunu girişimi

Adana'da bir kuyumcuyu eterle bayıltarak altınlarını çalmak istedikleri iddia edilen kar maskeli 4 kişiden 3'ü yakalandı. Zanlıların 20 gün önce buluşarak soygunu planladıkları iddia edildi.

Yeni Şafak
10:39 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 07:45 - 3/06/2015 Çarşamba
AA

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'nda kuyumcu dükkanı bulunan Kenan Karakuş, polisi arayarak, iş yerini kapatıp otoparktaki aracına binmek istediği sırada kar maskeli iki kişinin eter koklatarak kendisini bayıltmaya çalıştığı ihbarında bulundu.



Karakuş, olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine, direnmesi üzerine şüphelilerin bir kamyonetle kaçtığını anlattı.



Kamyonette iki kişinin daha bulunduğunu belirleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Emrah Y, Ersin D. ve Emre E. saklandıkları evde yakalandı, F.Ç'yi ise arama çalışması sürüyor.



Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, bir kuru sıkı tabanca, iki çift eldiven, iki kar maskesi, iki bıçak, bir muşta, bir çanta ve bir çuval ele geçirildi.



Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Emrah Y. ve Ersin D. tutuklandı, Emre E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Zanlıların 20 gün önce buluşarak soygunu planladıkları iddia edildi.

#Adana
#hırsızlık
#soygun
#eter
9 yıl önce