|

AK Parti''nin seçim aracına saldırı

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar''ın seçim çalışmalarında kullandığı araç, bir grubun taşlı saldırısı sonucu camları kırıldı.

İha
00:00 - 3/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 17:53 - 3/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti''nin seçim aracına saldırı
AK Parti''nin seçim aracına saldırı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar''ın seçim çalışmalarında kullandığı araç, bir grubun taşlı saldırısı sonucu camları kırıldı.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Gülaçar, dün gittiği köy ziyaretinin ardından bir grup gencin taşlı saldırısına uğraşmıştı. Bugün ise Kevenli bölgesinde tanıtım amacıyla dolaşan seçim aracı, taşlı saldırı sonucu camları kırıldı. Seçim aracında bulunanlara bir şey olmazken, AK Parti ise yaşanan olayı kınadı.

Konu ile ilgili partiden yapılan yazılı açıklamada, ''Artık o korku duvarları yıkıldı. Halkımız kimin neler yaptığını çok iyi biliyor. Biz Allah''a hamd olsun gittiğimiz her yerde halk ile kucaklaşıyoruz. Onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizleri son derece iyi karşılayan halkımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Fakat halkın bizi kucaklaması görüntüsünü hazmedemeyenler ise saldırılarda bulunarak, zorbalık yaparak, çirkin yüzlerini göstermeye devam ediyorlar. Hemen akabinde ise ''Biz saldırıya uğradık'' diye yalan dolan peşinde koşmaktadırlar. Bu tür saldırıların ne onlara ne de memleketimize bir fayda getirmeyeceği gibi tüm zararının kendilerine olacağını bilmelidirler. Biz barış içerisinde bir yarış dedikçe, onlar tam tersini yapmaktadırlar. Biz halkımız için yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz'' denildi.

10 yıl önce