|

BBP'den adaydı AK Parti'ye katılıyor

BBP Üyesi ve 2009 Ataşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayan bu akşam bir grup arkadaşıyla birlikte AK Parti'ye katılacak. AK Parti Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu, "Yerel seçimler öncesi Ataşehir'de vatandaşlarımızın AK Parti'ye gösterdiği bu teveccüh hepimizi memnun etmiştir" açıklamasını yaptı.

.
00:00 - 8/02/2014 Cumartesi
Güncelleme: 17:02 - 8/02/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
BBP'den adaydı AK Parti'ye katılıyor
BBP'den adaydı AK Parti'ye katılıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Üyesi ve 2009 Ataşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayan katılımla ilgili yaptığı açıklamada, verdikleri kararın hayırlı olmasını diledi. Ayan, "Büyük Birlik Partisi'nden İstifa ederek Ak Parti'ye geçmiş bulunuyoruz. Ben ve ekibim bu kararın hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. Nasip olursa AK Parti çatısı altında siyasi hayatımıza devam edeceğiz. İnşallah hayırlı hizmetlere imzayı burada atacağız" diye konuştu.

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nimetullah Topu ise, "AK Parti hizmet partisidir, vatandaşımız da partimizin bu kriterlerini gördükçe, partimize olan teveccühü gün geçtikçe artmıştır. Yerel seçimler öncesi Ataşehir'de vatandaşlarımızın AK Parti'ye gösterdiği bu teveccüh hepimizi memnun etmiştir. İnşallah 30 Mart sonrası da bu birlik beraberlikle Ataşehir'i layık olduğu yere getiririz." dedi.


10 yıl önce