|

CHP'den İstanbul Büyükşehir için aday adayı oldu

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden resmi olarak aday adayı olduğunu açıkladı. Arkasında hiçbir gücün olmadığını ifade eden Doğan, hizmet etmek için bu kararı aldığını söyledi.

Cihan
00:00 - 31/07/2013 Çarşamba
Güncelleme: 12:34 - 31/07/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
CHP'den İstanbul Büyükşehir için aday adayı oldu
CHP'den İstanbul Büyükşehir için aday adayı oldu

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Celal Doğan'a İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da eşlik etti. Salıcı'nın giriş konuşmasının ardından kürsüye Celal Doğan geldi. Doğan, belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Resmi olarak başkanlık görevine talip olduğunu belirten Doğan, 'İstanbul'un büyüklüğünü biliyorum. Daha önce görev yaptığım Gaziantep'in de büyüklüğünü biliyorum. Gaziantep'te 15 sene belediye başkanlığı yaptım. İstanbul'un da yeniden inşaya ihtiyacı vardır. İstanbul gerçekten aranan bir kent haline gelmiştir. İstanbul'un değerleri kaybolmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na resmen aday adayıyım.' ifadelerini kullandı.

Kendisinin arkasında hiçbir gücün olmadığını dile getiren Doğan, 'Celal Doğan'ın arkasında hiçbir holding yok. Celal Doğan arkasında hiçbir güç yok. Celal Doğan hiçbir güce ve holdinge dayanarak aday olmadı. Dayandığım bir tek şey var o da Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerleri ve inandığım halktır. Bu nedenle bugün buradayım. Bu değerlere inanarak aday adayıyım.' şeklinde konuştu.


11 yıl önce