|

Efsane golcü AK Parti'ye oy topluyor

Gol kralı Tanju Çolak, Antalya'nın Manavgat ilçesinde AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel için oy istedi.

Türkiye Gazetesi
00:00 - 16/02/2014 Pazar
Güncelleme: 12:09 - 16/02/2014 Pazar
Yeni Şafak
Efsane golcü AK Parti'ye oy topluyor
Efsane golcü AK Parti'ye oy topluyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, eski Milli futbolcu Tanju Çolak ile Manavgat'ta seçim ofislerinin açılışına katıldı. Türel ve Çolak, Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut'un Gündoğdu ve Side beldesindeki seçim ofislerinin açılışında yer aldı. Türel, burada yaptığı konuşmada, turizm açısından Side bölgesinin çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Türel, "Avrupa'da Side'yi sırtımda taşıyıp turist getirmek için çalışan birisiyim. Yurt dışında katıldığım fuarlarda Side'nin tanıtımına katkı yaptım. Manavgat adayımız Recep Barut ile Side'nin haklı marka değerini daha da yukarıya çekmek için birlikte çalışacağız. Nasıl dünya projeleri kazandırırız diye kafa kafaya verdik ve bunun çalışmasını yapıyoruz" dedi.

Ülke güçlü olmaya başladığı zaman hemen birilerinin devreye girdiğini belirten Türel, ülkeyi karıştırmaya, bir tuzak örmeye çalışıldığını kaydetti. "Hükümetimiz dimdik ayakta kaldıysa bu milletin sayesinde kalmıştır" diyen Türel, milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta vereceğini vurguladı. 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu dile getiren Türel, "Kazanan, sandıktan çıkan belediye başkanı değil, Sideliler, Manavgatlılar Antalyalılar olacaktır" diye konuştu.

Tanju Çolak ise Türel ve Barut'a destek vermek açılışa katıldığını söyledi. Türel'in 25 yıllık dostu olduğunu belirten Çolak, "Sayın Menderes Türel ile olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve ona destek olmaya geldim. Antalya ne yazık ki son 5 yılda çok şey kaybetti. Türel, Antalya için her şeyini veren, mücadele veren bir isimdir. O yüzden ben buradayım ve destek veriyorum. Manavgat'ta sporun hak ettiği noktaya ulaşması için Recep Barut başkanımla çalışacağım ve elimden geldiği kadar destekçi olacağım" dedi.

10 yıl önce