|

Erdoğan: İstanbul'u alamayacaksınız!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada bugün bir gazetede yayınlanan habere atıfta bulunarak, "güya ben ana muhalefetin İstanbul adayından çekiniyormuşum onun için dosyayı açıklamışım. Hesap şu; acaba İstanbul'u alabilir miyiz? Hayır, alamayacaksınız." dedi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 28/01/2014 Salı
Güncelleme: 13:14 - 28/01/2014 Salı
Yeni Şafak
Erdoğan: İstanbul'u alamayacaksınız!
Erdoğan: İstanbul'u alamayacaksınız!

"Bugün bir gazete en çok satan gazete, bir başlık atıyor; güya ben ana muhalefetin İstanbul adayından çekiniyormuşum onun için dosyayı açıklamışım" Başbakan Erdoğan şunları söyledi;

O gazetenin patronu İstanbul Hilton otelinin yanındaki bahçeye inşaat yapabileceği düşüncesiyle onun özelleştirmesine girdi, ama büyükşehir belediyemiz ona müsaade etmedi.

Bu sefer gitti Şişli belediye başkanına. Çünkü o bu işlerde mahirdir, zaten bu klasörler nedeni,yle ihraç edilmedi mi? O zaman o yüzden ihraç ettiniz, bugün ne sebeple aday yapıyorsun?

Hesap şu; acaba İstanbul'u alabilir miyiz? Kulisler yapıldı, toplanıldı. Hayır, alamayacaksınız. Alabilirsem ben bu oteli büyütebilir miyim diyor? Hayır büyütemezsin, İstanbul'u alsan bile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı var.

O, bu çevre katliamına müsaade etmeyecek.

10 yıl önce