|

Erdoğan'ın İzmir'e götürdüğü sürpriz konuk

Başbakan RErdoğan, partisinin 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye ve 11 ilin daha başkan adayını açıklamak üzere İzmir''e geldi. Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi'yi de İzmir'e götürmesi dikkat çekti.

İha
00:00 - 13/12/2013 Cuma
Güncelleme: 12:08 - 13/12/2013 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan'ın İzmir'e götürdüğü sürpriz konuk
Erdoğan'ın İzmir'e götürdüğü sürpriz konuk

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte öğle saatlerinde Adnan Menderes Havalimanı''na inen Başbakan Erdoğan''ı, partisinin İzmir milletvekilleri, Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, partililer ve bir grup işçi karşıladı. 45 dakikalık rötarla havaalanına ulaşan Başbakan Erdoğan''a Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi ve kızı Sümeyye Erdoğan''ın da eşlik ettiği görüldü.

"Namaz havaalanında"

Uçakta olduğu için havaalanı mescidinde vakit namazı kılan Başbakan Erdoğan, yaklaşık yarım saatlik dinlenmenin ardından herhangi bir açıklama yapmadan VİP salonundan ayrıldı. El sallayarak parti otobüsüne binen Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı''na doğru yola çıktı. Başbakan Erdoğan, saat 14.00''te Karşıyaka Arena''da partisinin İzmir ve Ege illeri büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıklayacak.


10 yıl önce