|

Erdoğan'sız Türkiye olur mu?

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu''daki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi''nde eğitimciler,daire amirleri ve iş adamlarıyla bir araya gelen Hamarat, 17 Aralık operasyonuna ve paralel yapıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 25/03/2014 Salı
Güncelleme: 10:12 - 25/03/2014 Salı
Yeni Şafak
Erdoğan'sız Türkiye olur mu?
Erdoğan'sız Türkiye olur mu?

17 Aralık operasyonlarının doğrudan millet iradesine karşı yapılmış bir darbe olduğunu belirten Hamarat: Gezi olaylarıyla başaramadıklarını, 17 Aralık operasyonları ve devamında 25 Aralık kalkışmasıyla başarmaya çalışan bir ihanet şebekesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

ERDOĞAN''SIZ TÜRKİYE HAYAL EDİYORLAR

Hamarat şöyle konuştu: ''Esasen, bütün bu oyunların içine girenler, bu ihaneti yapanlar Erdoğan''sız bir Türkiye hayal ediyorlar. 12 yıldır, milletimizin desteği ve teveccühü, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin gayret ve hizmetleriyle kalkınan Türkiye''nin ayağına takoz koymak istiyorlar. Yeni Türkiye''yi, aydınlık Türkiye''yi hazmedemiyorlar. Bu kumpası kuranlar, devletin; milletin eline geçmesini istemeyenler, millet iradesini küçümseyenlerdir. Bütün bunları, sandıktan çıkıp iktidar olmak yerine, ya sokakları, ya da bürokrasiyi ele geçirmek yoluyla iktidar olmayı düşünenler yapıyor. Bu, onlara göre daha kolay bir yol olarak görülüyor. Maalesef devlet içine çöreklenmiş ve sinsice çalışan, Cumhurbaşkanı, Başbakan dahil herkesi dinleyen bir örgütle karşı karşıyayız…''

DERSHANELERİNE GİTMEYENLERİ İŞE ALMADILAR

Hamarat konuşmasının devamında: ''Bakınız bir vatandaşımız bana geliyor: ''Oğlum falanca sınavda elendi.'' Neden? diye soruyorum... Cevap: ''Çünkü oğlum onların dershanelerine gitmedi. Kendisine bunu sormuşlar...'' Görüyorsunuz işte, bunlar için bu kadar basit, bu kadar kolay; birini işe almak veya almamak!.. Bir gencin hayallerini, emeklerini yok saymak, bu kadar basit bunlar için. Görülüyor ki bunlar için, bu kadar kolay devlet içinde yapılanmak… Sonra ne oluyor? Bu yapı binlerce kişiyi dinliyor, binlerce kişiye şantaj yapıyor. Öyle bir noktaya geliyor ki; devletin güvenliğini tehlikeye atar boyuta geliyor, gizliliğini ifşa eder duruma ulaşıyor. Bu yapı devlet içinde ajanlığa, ihanete varacak kadar tehlikeli işlere giriyor. Durum maalesef bu!''

MİLLETİMİZ BUNUN CEVABINI VERECEKTİR

17 Aralık sürecinin, bir yönüyle de, böyle bir gerçeği görmelerine vesile olduğunu belirten Hamarat: ''Çok şükür ki; bütün bunlar artık geride kalmıştır. Oyunlar bozulmuştur. Devlet içindeki paralel yapılanma tasfiye edilmiştir. Millet iradesini hiçe sayanların, devlet içinde devlet kurmaya kalkanların sonu gelmiştir artık. Milletimiz bunun cevabını çok net bir şekilde sandıkta verecektir. Aylardır devletimize, milletimize, hükumetimize karşı yürütülen bu karalama, ve iftira kampanyası amacına ulaşmamıştır. Milletimiz gerçeği, kısa zaman içinde anlamıştır, gereğini de yapacaktır. Buna inancımız tamdır.'' şeklinde konuştu.


10 yıl önce