|

Erol Koçan siyasete adım atıyor

Uzun yıllar tiyatro ve sinema oyunculuğu yapan Sanatçı Erol Koçan, İstanbul'da bulunan hemşehrilerinin sesi olmayı istediğini yineledi.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim2014
00:00 - 23/10/2013 Çarşamba
Güncelleme: 13:07 - 23/10/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Erol Koçan siyasete adım atıyor
Erol Koçan siyasete adım atıyor

İstanbul-Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığına resmi başvurusunu yapacak olan Erol Koçan, Ülkenin ileri gitmesi yönünde Sanat, Eğitim ve Bilimsel araştırmalar konularında yeni yaklaşımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı. Koçan 'Sanatçı, bulunduğu topluma yeni bir dünya görüşü getirir. Bir toplumsal düzen kurar ve bunun koşullarını belirler. Bu vesile ile sanatçıların da artık gerek yerel yönetimlerde, gerekse mecliste olmaları gerekmektedir.' Dedi. Sanatın mükemmel ve ideal güzelliğin aranması olduğunu savunan Erol Koçan, siyasette de halk yararına mükemmel ve ideal çalışmalara imza atmak istediğinin altını çizdi.

Tiyatro ve sinema Sanatçısı Erol Koçan, 24 ekim 2013 Perşembe günü saat 16:00'da İstanbul -Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığı için sanatçı dostlarının desteği ile resmi başvurusunda bulunacak.


Erol Koçan kimdir?

1970 İstanbul doğumlu ve aslen Tokat-Reşadiyeli olan Erol Koçan Beşiktaş Anadolu Lisesi, Bilgisayar Programcılığı bölümünü kazandı ve mezun oldu.

Tiyatroya 1987 senesinde Halk Eğitim Merkezinde başlayan Erol Koçan, 1988-90 arası değişik eğlence mekanlarında Talk Show yaptı. Ulusal radyoların yayına başladığı yıllarda radyo programcılığında da kendini ispat eden Erol Koçan, bir çok kentte radyo program yapımcılığı ve sunuculuğu yapmıştır. Sanatçının farklı bir yönü de resim ve edebiyat alanlarında da eserlerinin bulunmasıdır. İstanbul' da kişisel Resim Sergileri de gerçekleştiren Koçan , bunun yanısıra uzun yıllar şiir yazarak seslendirme de yapmıştır. Sanatçı Erol Koçan TV dizilerinde ve Sinema filmlerinde de rol almıştır. Halen özel bir kurumda antrepo müdürlüğü görevine devam etmekte olan Erol Koçan, ayrıca medya direktörlüğü de yapmaktadır


10 yıl önce