|

Gökçek: Ankara'yı 5 yıl daha ben yöneteceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek, seçim zaferini sabah 06.15'te ilan etti. Kıyasıya geçen yarışla ilgili oranlar veren Gökçek, rakibi CHP'li Mansur Yavaş'ın "seçimleri kazandım" açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını belirterek yaklaşık 1 puan fark ile kendisinin belediye başkanı olduğunu söyledi. Gökçek, seçim sonuçlarını provoke etmekle suçladığı Cihan Haber Ajansı için ise ağır sözler söyledi.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 31/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 06:40 - 31/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Gökçek: Ankara'yı 5 yıl daha ben yöneteceğim
Gökçek: Ankara'yı 5 yıl daha ben yöneteceğim

Melih Gökçek 06.15'te yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Cihan'ın bu günahı temizlenmez"

"Televizyon televizyon gezip seçimi aldığını söyledi CHP adayı. Şu anda neticede bütün tutanakları tuttuk ve sonucu aldık. Beni aşağılarda göstere ajans günah çıkarmak için beni 2,5 puan önde gösterdi. Fakat bu günah temizlenmez. Şu anda gençler bunlara inanmış YSK'nın önünden eylem yapıyor. Elimizdeki verilere göre oyların Yüzde 98,5 oranı sayıldı. Biz şu anda biz yüzde 44,7 ile seçimi aldık. Muhalefetin oyu 43,8 oranında.

"5 yıl daha ben yöneteceğim"

Herkesin birleşmesine rağmen ben geçen seçimlere oranla oylarımı 6,5 artırdık. Demek ki yedi düvel de birleşse Allah'ın izniyle Başbakanımızı Türkiye'yi yıkamayacaklar. Son dönemim. Ankara'yı 5 yıl daha ben yöneteceğim. Daha iyi çalışmak ve Ankara 5 yıl boyunca daha iyi hizmet etmek istiyorum.

Sayın Başbakanım yolun açık olsun. Bu millet Ankara'da da Türkiye'de de senin arkanda olduğunu gösterdi.

Bağıranları dışarı çıkardı

Gökçek basın toplantısında kendisine tezahürat yapan partililerin susturulmasını istedi. Gökçek, bağıranların dışarı çıkmasını istedi.

10 yıl önce