|

Gökçek: Çok daha büyük işler yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Başbakan Erdoğan tarafından yeniden adaylığa gösterilmesinin ardından geldiği büyükşehir belediye binası önünde çalışanlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Aa
00:00 - 26/11/2013 Salı
Güncelleme: 15:52 - 26/11/2013 Salı
Yeni Şafak
Gökçek: Çok daha büyük işler yapacağız
Gökçek: Çok daha büyük işler yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden adaylığa gösterilmesinin ardından geldiği büyükşehir belediye binası önünde çalışanlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı.

Mehteran ekibinin gösterisinin ardından seçim otobüsünün üzerine çıkan Gökçek, birlikte mücadele edip Ankara'ya hizmet için çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışacaklarını ifade etti.

"Benim için gerçekten bir gurur ama bu gururu bana yaşatan, yol arkadaşlarıma, personelime teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Gökçek, şunları söyledi:

"Beşinci defa aday olmak Melih Gökçek'in kendine ait bir başarısı değil, buradaki bütün ekiple birlikte buraya kadar getirdiğimiz için müşterek başarı.

Allah'ın izniyle çok daha büyük işler yapacağız. Bozkır Ankara'yı aldık yeşil Ankara yaptık, havası kirli Ankara'yı aldık tertemiz Ankara'ya yaptık, suyu olmayan Ankara'yı aldık 2050 yılına kadar suyu olan Ankara haline getirdik. Yollarımız caddelerimiz değişti, yaşam tarzımız değişti ama önümüzdeki dönem en büyük işçiliği yapacağız çünkü hepimiz birlikte çok daha büyük tecrübe sahibi olduk. Bu tecrübemizi de Allah nasip eder de yeniden seçimden zaferle çıkarsak ki inşallah çıkacağız, onları da birer birer birlikte gerçekleştireceğiz.

Rabbim bizi mahçup etmesin, doğru yoldan ayırmasın, şaşırtmasın, şımartmasın. Ankara'da inşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel günlerde birlikte mücadele etmek üzere inşallah sizler de bize söz veriyorsunuz. Bu yola devam edeceğiz ve Ankaramız'a birlikte hizmet edeceğiz."

Gökçek'in konuşması sık sık tezahuratlarla kesilirken adaylık kutlamasında havai fişek gösterisi de yapıldı.

10 yıl önce