|

Melih Gökçek'ten Mahsun şarkısıyla iddialı klip

Ankara Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Melih Gökçek, Mahsun Kırmızıgül'ün "Kim Tutar" şarkısıyla yapılmış klibi twitter hesabından paylaştı. Başbakan Erdoğan üzerine kurgulanan klipte, Gezi eylemleri ile Erdoğan'ın Davos'taki "one minute" çıkışına da gönderme yapılıyor.

YENİSAFAK.COM.TR / Seçim 2014
00:00 - 8/02/2014 Cumartesi
Güncelleme: 18:07 - 8/02/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Melih Gökçek'ten Mahsun şarkısıyla iddialı klip
Melih Gökçek'ten Mahsun şarkısıyla iddialı klip

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek seçim çalışmaları kapsamında iddialı bir çıkış yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün "kim tutar bizi" şarkısına klip yaptıran Gökçek, şarkının sözleri ve görüntüler üzerinden çarpıcı mesajlar verdi.

"Elim elindeyken kim tutar bizi"

Mahsun Kırmızıgül'ün 2007'de söylediği şarkının "Elim elindeyken kim tutar bizi" sözleriyle Başbakan Erdoğan'a ithaf edilen klipte, Gökçek'in yaptığı ve yapacağı projelere yer verilirken Ak Parti'nin Ankara'daki mitinglerinden de görüntüler yer aldı.

"Gezi'ye boyun eğmedik"

Klipte "direndik zulme, asla eğilmedik ağa beylere, meydan bırakmadık haramilere" sözleriyle birlikte Ankara'daki Gezi eylemleri sırasında göstericilerin taşlı sopalı saldırılarına da yer verildi.

Davos göndermesi de var

Şarkının "meydan okuyoruz bütün dünyaya" sözlerinin üzerine Başbakan Erdoğan'ın tarihi Davos çıkışından görüntülerin konulması dikkat çekti.

10 yıl önce