|

MHP'nin İzmir adayı belli oldu

Devlet Bahçeli MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Murat Taşer olduğunu açıklandı.

.
00:00 - 29/12/2013 Pazar
Güncelleme: 15:27 - 29/12/2013 Pazar
Yeni Şafak
MHP'nin İzmir adayı belli oldu
MHP'nin İzmir adayı belli oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

"Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler,yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır. Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mart milattır. AKP'nin devranı yakında kapanacak, AKP mumu sönecektir. Aldatma kandırma ve palavra iktidarı kepengi indirecektir.


Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.

Sabahın köründe baskınlar yapılmış, sözde darbe davalarında kullanılmak üzere, kazılar yapılmıştır. Bavul dolusu belgeler, sahte cd'ler aslı olup olmadığına bakılmaksızın delil olarak sunulmuştur.

Genelkurmay başkanları terörle suçlanmış ve cezaevine konmuştur. Geceli gündüzlü araştırma ve inceleme sonucu insanların hayatı karartılmıştır. PKK'lı gizli sanıklar, vicdanlara sığmayan kararlar hafızalara kazınmıştır. İktidar hukuka müdahale etmektedir. Savcılara zorluk çıkartmaktadır. Başbakan ve hükümeti Anayasa'ya aykırı davranmaktadır. Türkiye hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaşmaktadır."

İşte MHP'nin İzmir adayı

MHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Murat Taşer olduğunu açıklandı.

MURAT TAŞER KİMDİR?

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özftura'nın yıldız bürokratları arasında yer alan Murat Taşer, Özfatura döneminde EVKA'ları yapan Ege Şehir Planlama Şirketi'nde görev aldı, İZELMAN Genel Müdürlüğü yaptı. 1994 yılında kapatılan DYP'nin Bornova İlçe Başkanı Murat Taşer'in merhum Alpraslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş ile yakın olduğu biliniyor. Taşer, 1995 yılındaki genel seçimlerde MHP İzmir İkinci Bölge ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilmişti. İki yıldan bu yana Ege-Koop'un proje merkezinde görev alan Taşer, Ekim ayı sonunda yapılan toplantıda Özfatura ile birlikte Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'ın CHP'den İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığına desteğini açıklamıştı.

10 yıl önce