|

Saadet'ten yerel seçim için büyük hedef

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yerel seçimler öncesi yeniden teşkilatlandıklarını belirterek, şu an 10 olan belediye sayısını 100'ün üzerine çıkaracaklarını söyledi.

Aa
00:00 - 23/04/2013 Salı
Güncelleme: 11:27 - 23/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Saadet'ten yerel seçim için büyük hedef
Saadet'ten yerel seçim için büyük hedef

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, yaptığı açıklamada, uzun ve çalkantılı bir dönem yaşayan partisinin "yeni yeni" toparlanmaya başladığını söyledi.

Yerel seçimler öncesinde kademe kademe işleri yoluna koymaya başladıklarını anlatan Kamalak, Numan Kurtulmuş'un Saadet Partisi'nden istifasıyla 55 il teşkilatı, yaklaşık 600 ilçe ve 700 belde teşkilatıyla toplam 86 belediyenin 76'sının da ayrıldığını kaydetti.  

O süreci "deprem" diye niteleyen Kamalak, teşkilatın dağılmış olmasıyla finansal açıdan sıkıntıya girdiklerini ve yegane gelirleri üye aidatlarını da kaybettiklerini söyledi.

Kamalak, "Erbakan hocamızın ölümü de etkiledi bizi. Milli Görüş'ün de onunla toprağa gömüldüğü ifade edildi ama herkes görüyor ki ayaktayız. Yerel seçimler öncesi yeniden teşkilatlandık, şu an 10 olan belediye sayımızı 100'ün üzerine çıkaracağız inşallah" görüşünü dile getirdi.


11 yıl önce