|

Tokatladığı vatandaşa "provakatör" dedi

Cumhuriytet Halk Partisi İBB Adayı Mustafa Sarıgül kendisini protesto eden bir vatandaşa attığı tokatla ve kendisini alkışlamayan bir vatandaşa hakaret ederek meydandan kovmasıyla gündeme gelmişti. Her iki olay da kameralar tarafından an be an kaydedilmesine rağmen Sarıgül "yalan haber" dedi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 3/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 18:09 - 3/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Tokatladığı vatandaşa "provakatör" dedi
Tokatladığı vatandaşa "provakatör" dedi

Son iki gündür vatandaşa karşı uyguladığı şiddet ve azarlamalarla gündeme gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı.

"Gördüğümüz yoğun ilgiyi hazmedemeyen bazı kesimler, toplantılarımıza özel provokatörler göndermektedirler" diyen Sarıgül, "Şunu herkes bilmeli ki, sürdürmekte olduğumuz pozitif kampanyamıza bu tip provokatörler asla zarar veremeyeceklerdir" dedi.

Haberleri hedef aldı

Feshane'de Trabzon günlerinde vatandaşa tokat atan ertesi gün kendisini alkışlamayan vatandaşa hakaret eden ve kovan CHP'li Sarıgül, kamera kayıtlarının aksine olayları yalanlayarak, "Pozitif seçim kampanyamız, provokatif eylemlerle ve bu eylemlere referans veren yalan haberlerle karalanamayacaktır" dedi.


10 yıl önce