|

Türkiye''yi havalara uçuracağız

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bütün ülke insanları bizim için dua etsinler omuz omuza verip bu ülkeyi havalara uçuracağız" dedi.

İha
00:00 - 1/01/2014 Çarşamba
Güncelleme: 17:07 - 1/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Türkiye''yi havalara uçuracağız
Türkiye''yi havalara uçuracağız

Bakan Güllüce, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizim için dua edin. Çok güzel şeyler yapacağız" diye konuştu.

Kabine değişikliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanı olan İdris Güllüce, Ak Parti kurucularından işadamı İsmet Kütük'ün vefat eden babası Mithat Kütük'ün cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının kılınacağı Üsküdar Altunizade Camii bahçesinde basın mensuplarına açıklama yapan Bakan İdris Güllüce, ''Devir teslim işlemleri devam ediyor. Allah Milletimize ve Devletimize hayırlı etsin, çok güzel şeyler yapacağız, şu anda bir başsağlığı için cenazeye geldim, çok sevdiğim dostumun babası için bazı programlarımı iptal edip cenazeye geldim. Programlarım devam ediyor, yarın da Allah nasip ederse Ankara'ya döneceğim. Bütün ülke insanları bizim için dua etsinler omuz omuza verip bu ülkeyi havalara uçuracağız" diye konuştu.

Basın mensuplarının, ''Çok yoğun gündemde bakanlığı devraldınız'' demesi üzerine Güllüce, "Olsun, yoğun iş bizi yormaz, anamız bizi işle doğurmuş" dedi.

Cenaze namazına eski Diyanet İşleri Başkanı Tayyar Altıkulaç ve İsmet Kütük'ün çok sayıda yakını katıldı. Tayyar Altıkulaç'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından İsmet Kütük'ün babası Mithat Kütük''ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

10 yıl önce