|

Kısakürek'in torununa 4 bakan şahitlik yaptı

Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in torunu Işıl Kısakürek ile Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan'ın oğlu Hakan Orhan, Kuşadası'nda 1 bakan ile 3 eski bakanın nikah şahitliğindeki düğün töreniyle evlendi.

İha
00:00 - 25/06/2007 Pazartesi
Güncelleme: 00:51 - 25/06/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Kısakürek'in torununa 4 bakan şahitlik yaptı
Kısakürek'in torununa 4 bakan şahitlik yaptı

Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in torunu, Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan'ın oğluyla dünya evine girdi. Düğünde biri yeni, üçü eski 4 bakan, gelin ve damada nikah şahitliği yaptı.

5 yıldızlı Pine Bay Tatil Köyü'nün havuz başında yapılan düğün törenine Aydın, Kahramanmaraş, Burdur, Ankara ve İstanbul'dan gelen 600'e yakın seçkin davetli katıldı. Hakan Orhan (28) ile Işıl Kısakürek'in (26) düğün töreni politikacıların da akınına uğradı. Alkışlar eşliğinde törenin yapıldığı havuz başına gelen Hakan-Işıl Orhan çiftinin nikahını, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan kıydı. Gelinle damadın nikah şahitliğini ise Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ile eski bakanlardan İsmet Sezgin, Nahit Menteşe ve Ali Doğan yaptı.

SÖZ BANA DÜŞMEZ

Kuşadası Belediye Başkanı Akdoğan, tören sırasında şahitler adına konuşma yapması için mikrofonu Bakan Atilla Koç'a uzattı. Ancak “Büyüklerimin bulunduğu ortamda konuşmak bana düşmez” diyen Koç, mikrofonu İsmet Sezgin'e verdi. Sezgin ise konuşmasında, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Kıyılan nikahın ardından Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, evlenme cüzdanını geline takdim etti.

HAYIRLI GÖREV

Görkemli bir törenle dünya evine giren Hakan-Işıl çifti, Aydın Emniyet Müdürü Yılmaz Orhan'ın, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı sırada tanıştı. Damat Hakan Orhan, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra bir Amerikan şirketinin İstanbul'daki merkezinde müdürlük yapmaya başladı. Hakan Orhan aynı zamanda hukuk eğitimini de sürdürüyor. Torun Kısakürek ise Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra Akbank Genel Müdürlüğü'nde krediler bölümünde çalışmaya başladı.


Siyaset ve iş dünyası

Düğün töreninde gelinle damadın nikah şahitliğini Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, eski bakanlar İsmet Sezgin, Nahit Menteşe ve Ali Doğan yaptı. Törende hazır bulunan AK Parti ve CHP milletvekilleriyle Vali Mustafa Malay, Belediye Başkanı İlhami Ortekin, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.



17 yıl önce