|

O çok ünlü ses evlendi

İstanbulluların sabah akşam 'can kulağı' ile dinlediği İBB Trafik Radyo Yayın Yönetmeni 36 yaşındaki Murat Kazanasmaz evlendi.

Dha
00:00 - 29/06/2013 Cumartesi
Güncelleme: 12:00 - 29/06/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
O çok ünlü ses evlendi
O çok ünlü ses evlendi

İstanbulluların sabah akşam 'can kulağı' ile dinlediği İBB Trafik Radyo Yayın Yönetmeni 36 yaşındaki Murat Kazanasmaz, pidecide 'merhaba' dediği Elif'le evlendi. Erzurumlu olan Kazanasmaz, "Çok engeli aştık. Yazsak roman, senaryo yapsak bir sinema filmi çıkar. Hala her anın ve birbirimizin kıymetini bilerek yaşıyoruz" dedi.

İstanbulluları 16 yıldan bu yana sabah ve akşam trafiğinden haberdar eden Murat Kazanasmaz, gönlünü aynı işyerinde çalışan Elif Kazanasmaz'a kaptırdı. Geçen hafta sonu Yalova'da evlenen Murat Kazanasmaz, duygularını şöyle aktardı:

"Aynı işyerinde çalışan fakat birbirini pek sevmeyen iki insan... Bir ramazan akşamı, iftar yemeğinde, Taksim'de bir pidecide kesişti yolları ve orada oldu ne olduysa. Kim bilebilirdi ki basit bir 'merhaba'nın aylar sonra nikah masasında kutsal bir 'evet'e dönüşeceğini. Çok şey yaşadık, çok engeli aştık. Yazsak roman, senaryo yapsak bir sinema filmi çıkar. Her anı her saniyesi aklımızda ve hala her anın ve birbirimizin kıymetini bilerek yaşıyoruz."

Uzay üssünü andıran kontrol merkezindeki 100'lerce kameradan İstanbul trafiğini izleyen, yine bir o kadar radyo ve TV'lerin canlı yayınına katılan Murat Kazanasmaz, "Çoğu insan bilmez nereli olduğumu. Soranlara da göğsümü gere gere 'Erzurumluyum' diyorum. 'Dadaşım' diyorum ve her söyleyişte içimdeki o titremeyi iliklerime kadar hissederek söylüyorum. Sonra Erzurum'un neyi meşhur diyorlar. Ben de yanıtlıyorum: Adamı" diye konuştu.

11 yıl önce