|

Alev Alatlı oy vereceği partiyi açıkladı

Yazar Alev Alatlı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne dair yaptığı açıklamalarla büyük ses getirmişti. Alatlı, seçimlere 3 gün kala Twitter'dan yaptığı açıklama ile oyunu AK Parti'ye vereceğini açıkladı.

Yeni Şafak
12:51 - 3/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:08 - 3/06/2015 Çarşamba
Diğer

Yazar Alev Alatlı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin önüne takoz konmasını istemiyorum, bu sebeple oyumu AK Parti'ye vereceğim." ifadelerini kullandı.



Usta yazar Alev Alatlı sosyal medyada yaptığı açıklamayla oyunun rengini belli etti.





Sayın Cumhurbaşkanım oligarkları boşa çıkardınız


Yazar Alev Alatlı geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldığı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne dair yaptığı açıklamalarla büyük ses getirmişti.



Alatlı ödül konuşmasında özetle şu sözleri dile getirmişti:


"Dünya 5'ten büyüktür. Beynelmilel (uluslararası) medya kartellerinin, muhtelif strateji uzmanlarının nadan dünyalarından büyüktür. Sayın Cumhurbaşkanım; siz ve ekibiniz bugün dünyadaki 1.5 milyon Suriyeliye, Türkiye kapılarını açtığınız için tarih sizi ayrı bir yere yazacak.



Siz '

dünya beşten büyüktür

' dediğinizde George Orwell ayağa kalkar sizi alkışlardı. O yetmez Daniel Defoe kalkar, o da alkışlardı. Sizin sahici dostlarınız sanatçılar ve edebiyatçılar arasındandır."



#alev alatlı
#ak parti
#seçim 2015
#alev alatlı oyunu açıkladı
9 yıl önce