|

Amman’da da okulları tatil ettik!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın da bulunduğu THY uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Amman'da 7 saat mahsur kaldı. Avcı dönüşte "Amman'a gidince oradaki okulları da tatil ettik. Orada da okullar tatil" şeklinde espri yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:26 - 20/02/2015 Cuma
Yeni Şafak
Yoğun kar yağışı nedeniyle Ürdün’ün başkenti Amman’da mahsur kalan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 7 saatlik rötarın ardından Türk Hava Yolları’nın TK0815 sefer sayılı uçağıyla İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’ndan gazetecilere açıklama yapan Avcı, hem şehir içinde hem şehir dışında özellikle havaalanında ciddi kar yağışı ve buzlanma olduğunu söyledi. Avcı, pist kapalı olduğu için uçağın uzun süre beklemek zorunda kaldığını kaydetti. 

KAYMAKAMLARA  BIRAKTIK

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul’da okullarda eğitime ara verilmesinin kaymakamlıkların kararına bırakılmasını da şöyle değerlendirdi: “Bu arada Amman’a gidince oradaki okulları da tatil ettik. Espri olsun diye söylüyorum. Ama orada da tatil. Valilik, kaymakamlıklara kendi bölgelerindeki duruma bakarak karar vermeleri konusunda talimat verdi. Kaymakamlarımız değerlendiriyorlar. Ana arterler açık olunca vatandaşlar da her yerde durumun aynı olduğunu zannediyor. Çocukların okullara ulaşmasında ara sokaklar da çok önemli. Onu valilerimiz en güzel şekilde ilçe milli eğitim müdürlerimizle değerlendiriyorlar.”  
#Amman
#Nabi Avcı
#okul tatil
9 yıl önce