|

Babasını öldüren oyuncunun iki isteği var

Babasını öldüren STV dizi oyuncusu Orhan Şimşek, Adıyaman'dan İstanbul'a getirildi ve tek kişilik hücreye alındı. Savcılıktan 2 istekte bulunduğu iddia edilen Şimşek'in ya idamla yargılanmak istediği ya da tek kişilik hücrede tedavi görmek istediği öğrenildi.

Yeni Şafak
10:14 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 07:22 - 5/04/2015 Pazar
IHA

Önceki Perşembe gecesi Kahta'ya gelenoyuncu Orhan Şimşek ve babası, Durak Köyü'ne ilerlerken Salkımbağı Köyü yakınlarında tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için durdu. Yol kenarındaki tarlaya giden Orhan Şimşek burada babasını bıçaklayıp, boğazını kestikten sonra jandarmaya teslim oldu. Şimşek'in cinayeti itiraf etmesinin ardından güvenlik güçleri ve köy korucuları saatler sonra baba Ali Şimşek'in cesedini tarlada buldu.



Şimşek, cinayetin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali Şimşek'in cenazesi ise yakınları tarafından otopsisinin ardından teslim alınarak İstanbul'a götürüldü.



Abdest alıp teslim oldum


Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan oyuncu Şimşek, babasının öldüğünü anladıktan sonra önce toprakla teyemmüm abdesti aldığını ardından Göçeri Jandarma Karakolu'na giderek teslim olduğunu söyledi.



Tek kişilik hücrede tutuluyor


Sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Orhan Şimşek,adıyaman E Tipi Kapalı cezaevi'ne götürüldü. Cinayet şüphelisi Orhan Şimşek, cezaevindeki ilk gününü tek kişilik koğuşta geçirdi.



Savcılıkta iki istekte bulundu


Öte yandan Orhan Şimşek, savcılıkta idamla yargılanmak istediğini ya da tek kişilik hücrede tek başına tedavi görmek istediğini dile getirdi.



#orhan şimşek
#stv oyuncusu
#babasını öldüren oyuncu
9 yıl önce