|

Benim için öldü dedi sala okuttu

İstanbul Çengelköy'deki bir camide, “H.A. vefat etmiştir” şeklindeki salanın doğru olmadığı ortaya çıktı. Olayın arkasında H.A. ile husumet yaşayan bir kişinin olduğu belirlendi. 48 yaşında olduğu ifade edilen ve H.A ile husumet yaşadığı belirtilen kişi daha sonra, “Benim için öldüğü için bir anlık öfkeyle bunu yaptım” dedi.

12:22 - 18/01/2015 الأحد
Güncelleme: 12:32 - 18/01/2015 الأحد
Diğer
ARŞİV
ARŞİV

İstanbul’un Çengelköy semtindeki bir camide, “H.A. vefat etmiştir” şeklinde verilen salanın doğru olmadığı ortaya çıktı. Kadın ile husumeti olan bir kişinin, imama sala okuttuğu öne sürüldü.


NTV'de yer alan habere göre, Çengelköy’deki Köroğlu Camisi’nden verilen sala, tartışmalara neden oldu. Köroğlu Camisi imamına H.A. isimli kişinin yaşamını yitirdiğini söyleyen E.M., mahallenin de duyması için sala okumasını istedi.


Bunun üzerine camiden “H.A. vefat etmiştir. Öğle namazını müteakiben cenazesi kaldırılacaktır” salası okundu. Kendisi için verilen salayı öğrenen 43 yaşındaki H.A., emniyete giderek bu kişiden şikayetçi oldu. H.A., zanlının daha önce de kendisini tehdit ettiğini ifade etti.


Taksici olduğu belirtilen 48 yaşındaki E.M., H.A’yla daha önce arkadaşlıkları olduğunu belirterek, “Benim için öldüğü için bir anlık öfkeyle bunu yaptım” diye konuştu. Caminin imamı ise “Bana telefonla H.A’nın öldüğünü söyleyen bu kişiye güvendim. Görevimi yaptım” dedi.

#istanbul
#çengelköy
#sala
٪d سنوات قبل