|

Bu da Çanakkale logolu elma

Çanakkale Savaşlarının 100. yılına özel yetiştirilen Çanakkale logolu elmaların deneme üretimine başlandı.

İha
00:00 - 18/09/2014 Perşembe
Güncelleme: 16:41 - 18/09/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Bu da Çanakkale logolu elma
Bu da Çanakkale logolu elma

Çanakkale Valiliği'nin ön araştırma yapmak üzere oluşturduğu çalışma gruplarından olan Tarım ve Çevre Grubu, Ticaret Borsası'nda toplandı. Toplantıda, 2015 yılına yönelik özel logolu Çanakkale elmalarının tanıtımı, projenin geldiği aşama ve yapılan çalışmalar görüşüldü. Çalışma Grubu Başkanı Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan

Elver, özel logolu elma projesinin geldiği aşama, bugüne kadar yapılan çalışmalar, bu elmaların 2015 yılında değerlendirileceği faaliyetler, bu aşamadan sonra yapılması gereken işler hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Elver, 'Grubumuzun önemli bir faaliyeti olan özel logolu elma projesi çok başarılı oldu. Bu yıl deneme üretimi yaptık. Ancak 2015 yılında, 100. yılda ise büyük ölçekli yapmayı planlıyoruz. Grubumuza proje fikrini veren ve bizzat süreci yöneten başta Şükrü Çetinkaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Ardından özel logolu Çanakkale elmalarının üretimi, projelendirmesi, değerlendirilmesi sunumu ve yapılabilecek çalışmalar hakkında TKDK uzmanı Şükrü Çetinkaya sunum yaptı.

10 yıl önce