|

Can Dündar'ın skandalları bitmiyor

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Can Dündar, skandallarına her geçen gün yenisini ekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hakkında sosyal medyada dolaşan sahte bir fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Dündar, bir yalana daha ortak oldu.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 18/09/2014 Perşembe
Güncelleme: 18:10 - 18/09/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Can Dündar'ın skandalları bitmiyor
Can Dündar'ın skandalları bitmiyor

Can Dündar, son günlerde sosyal medyada oynanan çirkin oyuna dahil oldu. Resmi Twitter hesabı bulunmayan Emine Erdoğan hakkında oluşturulan sahte fotoğrafı paylaşan Dündar, haddini aşarak "Copy-paste hastalığı Köşk'e tırmanınca, alemin "Mo"su size yapışır. "Emine'nin "M"si ile "Erdoğan"ın "O"su.." yorumunu yaptı.

İŞTE DÜNDAR'IN ATTIĞI O TWEET
KÖŞK O HABERLERİ YALANLADI

Emine Erdoğan adına açılmış gerçek dışı bir Twitter hesabıyla, ABD Başkanı Barrack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın resmi Twitter hesabını karşılaştırarak, Emine Erdoğan'a iftirada bulunan fotoğraf Cumhurbaşkanlığı tarafından da yalanlandı. Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan'ın, Twitter da dahil olmak üzere, sosyal medyada herhangi bir hesabı bulunmamaktadır" diyen Göktaş, medya organlarının ve sosyal medya kullanıcılarının, tezvirat amaçlı sahte hesaplara itibar etmemeleri uyarısında bulundu.

SKANDAL ÜSTÜNE SKANDAL

Gezi Parkı olayları sırasında 'Çocukların üzerine gaz bombası yağdırıyorlar, katliam hazırlığı var' diyen ve paylaştığı sahte fotoğraflarla büyük tepki çeken Can Dündar'ın skandalları bitmiyor. Dündar, geçtiğimiz ay da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni başbakanı açıkladığı sırada TRT Çocuk kanalının yayına girdiğini iddia eden fotomontaj görüntüyü paylaşmıştı.

10 yıl önce