|

Darülaceze sakinlerinin bir günlük 'kahramanı' olun

Darülaceze, 120. kuruluş yıl dönümüne sakinleri için başlattığı 'Sen Çok Özelsin' projesiyle giriyor. Projeyi hayata geçirmek için, bir gününü ayırarak Darülaceze sakinlerinin hayallerini gerçekleştirebilecek gönüllü kahramanlar aranıyor.

Yeni Şafak
14:24 - 9/04/2015 الخميس
Güncelleme: 14:52 - 9/04/2015 الخميس
Yeni Şafak

Darülaceze, kuruluşunun 120. yıl dönümü onuruna sakinlerinin hayallerini gerçekleştirebilmek için

Sen Çok Özelsin

projesini hayata geçirdi. Darülaceze'nin gönüllü destekçilerinin katkılarıyla hazırlanan Sen Çok Özelsin projesi, sadece bir gününü sakinlere ayırarak onların hayallerini gerçekleştirebilecek yeni kahramanları bekliyor.



Hayaller bir güne sığabilir

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, Darülaceze'deki gönül elçilerinin sayısını artırmayı ve kurumdaki tüm sakinlerin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefledikleri

belirtiyor.

Sen Çok Özelsin projesinin fikir önderliğini yapan ve Darülaceze'nin 7 yıldır gönül elçilerinden biri olan Seval Dikkanat ise projeyle ilgili olarak “20 yıldır Taksim'de bir gün geçirebilmenin hayalini kuran Birsen'e bir günümü ayırdığımda, Birsen ve tüm arkadaşlarının hayallerinin bir güne sığabildiğini fark ettim. Başkanımız Aylin Çiftçi'nin ve gönül elçilerinin desteğiyle hayata geçirdiğimiz bu projede unutulan hayallerin gerçekleşmesi için yeni kahramanlara ihtiyacımız var" diyerek çağrıda bulunuyor.


Darülaceze sakinlerinden dile getirdiği, futbol maçına gitmek, boğaz gezisi yapmak, sahilde kahvaltı etmek, İstiklal caddesinde yürümek gibi birinden ilginç ve kolayca hayata geçirebilecek hayallerin kahramanı olmak için www.darulacezesencokozelsin.com sitesini ziyaret etmek yeterli.







#Darülaceze
#Sen Çok Özelsin
#Aylin Çiftçi
٪d سنوات قبل