|

Engelli gencin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi

Ağrılı zihinsel engelli gencin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi, mutlu olmasına yetiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, televizyonda gördüğünde mutluluk yaşayan genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiçbir programını kaçırmadan izliyor.

Yeni Şafak
10:33 - 20/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:42 - 24/07/2017 Pazartesi
IHA

Fırat mahallesinde oturan Aras ailesinin 3 engelli çocuğundan biri olan Abdullah Aras'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı duyduğu sevgi ile mutlu olması, ailesini mutlu ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, televizyonda gördüğünde mutluluk yaşayan genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hiçbir programını kaçırmadan izliyor.



Zihinsel engelli olan 21 yaşındaki Abdullah Aras'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemlerde ailesi tarafından her ne kadar mitinglere götürülmek istenmişse de sara hastası olmasından dolayı bu mümkün olmamıştı. Zihinsel engelli gencin annesi Aysel Aras, oğlunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve televizyonda sürekli izlediğini ifade etti.






Görmeyi çok istiyor


Oğlunun Cumhurbaşkanı Tayyip Beyi çok sevdiğini anlatan Aras, "Onun hastasıdır. Tayyip Bey'in programı olduğunda seviniyor, eliyle alkış yapıyor. 'Benim başkanım geldi, benim Tayyip'im geldi' diyor. Onu çok seviyor. Televizyonda görüyor yine de çok seviniyor. 'Anne benim başkanım geldi, benim Tayyip Abim geldi' deyip çok seviniyor. Abdullah hem zihinsel engelli hem de sara hastası. Tayyip Bey'in programlarına götüreceğiz görsün diye, ama çok kalabalık oluyor, biz de götüremiyoruz." dedi.





#engelli gencin erdoğan sevgisi
#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#abdullah aras
9 yıl önce