|

Engelliler piknikte eğlendi

Engelliler, yaza piknikle “merhaba” dedi. Bağcılar Belediyesi'nin Kirazlıbent'teki piknik alanında piknik yapan 750 engelli ve engelli yakını güzel bir gün geçirdi.

00:00 - 30/05/2011 Pazartesi
Güncelleme: 11:30 - 30/05/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Engelliler piknikte eğlendi
Engelliler piknikte eğlendi

Bağcılar Belediyesi'nin organizasyonu ile engelliler ve engelli yakınları Kirazlıbent'te piknik yaptı. 750 engelli ve engelli yakınının katıldığı piknikte engelliler doya doya eğlendi. Bağcılar Belediyesi'nin Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan kiraladığı 200 dönümlük ormanlık alanda gerçekleştirilen piknikte, engelliler oyunlar oynadı ve gönüllerince eğlendi.



Engellileri piknik alanında, AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kacır ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da ziyaret edip onlarla yakından ilgilendi. Engellilere büyük önem verdiklerini ve onların sosyal hayata katılımı için önemli projeler yürüttüklerini ifade eden Başkan Çağırıcı, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını da görüyoruz. Samsun'dan başlayan Bayrak Koşusu'nun 71 yıllık tarihinde bu yıl ilk defa engelli sporcularımız da yer aldı. Samsun'dan yola çıkarılan Türk Bayrağı'nın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e sunulmasında da engelli sporcularımız yer aldı” dedi.


13 yıl önce