|

Erdoğan'ın mitingine gitti diye yüzüne tükürdüler

Modacı Nur Yerlitaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine gittiği için neler yaşadığını anlattı. Yerlitaş, Erdoğan mitingine gittiği için yüzüne tükürenler olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
10:34 - 23/11/2014 Pazar
Güncelleme: 08:43 - 23/11/2014 Pazar
Diğer

Televizyonda sezonun en çok konuşulan yarışmanın jüri üyelerinden modacı Nur Yerlitaş, Radikal'den Armağan Çağlayan'a dikkat çeken açıklamalar yaptı.  Yerlitaş "Ben Recep TayyipErdoğan’ın bir kere hayranıyım lider olarak. Liderlik vasfına hayranım. Bir kere güzel bir aile... Bu yüzden de tarafım ve mitingine gidip destekledim. Yolda bu yüzden suratıma tükürdüler"dedi.



Sen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Erdoğan’ın mitingine gittiğin ve bunu sosyal medyada paylaştığın ve pankart tuttuğun için çok eleştirildin. Bunu yaptın ve dedin ki: ‘Hiç pişman değilim ve yine olsa yine yaparım.’ Şu an da yapar mısın mesela?

 

Yine yaparım. Bana ihtiyaçları olsun yine giderim orada nöbet tutarım. Çünkü ben bir taraftayım ama öbür tarafa da saygısızlığım yok. Mesela Fenerbahçeliyim ama Galatasaray’a da lanet yağdırmam. Hak ettiği zaman aferin derim ama Fenerbahçeliyim. Ben de Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kere hayranıyım lider olarak. Liderlik vasfına hayranım. Bir kere güzel bir aile... Çok şeyler yazdılar, çizdiler menfaat dediler. Menfaate gelince de Halep orada arşın burada. Benim bulunduğum konumumda onlardan isteyebileceğim hiçbir şey yok! Kime ne! Çünkü ben onları tutarken, ben onları alkışlarken diğer taraflara hiçbir saygısızlığım, hiçbir hakaretim yok. Sadece bu benim durduğum yer. Ben elimi taşın altına koymayı çok seviyorum. Ben zoru seviyorum. Seviyorum ve seveceğim de.

 

"SURATIMA TÜKÜRENLER OLDU"

 

-Bu Cumhurbaşkanlığı mitingine gittikten sonra abuk sabuk yolda laf eden, tepki gösteren insan oldu mu?

Tabi oldu. Suratıma tüküren bile oldu.

 

-Yok artık, hakikaten mi?

 

Ben de öpücük verdim karşılığında. Sosyal medyada çok üstüme geldiler. Twitter veInstagram’da... Oralar benim için hiç ölçü değil. Eğer orası bir ölçü olsaydı bugünCumhurbaşkanımız evinde otururdu. Ya da bu ülkeden gitmiş olurdu. Başkaları da onun yerine geçmiş olurdu. Ekmeleddin Bey Cumhurbaşkanı olurdu. Onun için Instagram’da, Twitter’da yazılanlar benim için hiç ölçü değil. Bana iyi şeyleri yazan, iyi dilekleri yazanlara zaman zamançiçek yolluyorum. Teşekkür ediyorum. Ama o kötü yazanlar benim sinirlerimi bozmuyorlar. Çünkü ben onları tanımıyorum. Onlar hangi cehennemden yazıyor ben bilmiyorum.

Hiç sinirlenmiyor musun?

 

-Nerede tükürdüler senin yüzüne peki?

 

Beşiktaş’ta.

 
#nur yeşiltaş
#recep tayyip erdoğan
#cumhurbaşkanı
#miting
9 yıl önce
default-profile-img