|

Gelin arabası olarak TIR'ı seçtiler

Hasan-Emel çifti, davetlilerin şaşkın bakışları arasında TIR'la Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'na geldiler.

Cihan
00:00 - 7/07/2007 Cumartesi
Güncelleme: 21:17 - 7/07/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Gelin arabası olarak TIR'ı seçtiler
Gelin arabası olarak TIR'ı seçtiler

Zonguldak'ta yaşayan Hasan Nacak, TIR çekicisini gelin arabası yaptı. "07.07.20007" tarihinde dünyaevine girmenin sevincini yaşayan Hasan-Emel çifti, davetlilerin şaşkın bakışları arasında TIR'la Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'na geldiler.

İncivez mahallesinde yaşayan 27 yaşındaki Hasan Nacak, 24 yaşındaki Emel Özdinç (Nacak) ile dünyaevine girdi. Emel-Hasan Nacak çifti, hem 07.07.07 tarihini kendilerine düğün tarihi olarak seçerken, hem de ilginç bir düğün olması için TIR çekicisini gelin arabası yaptılar. Genç çift, çiçekçide süslenen TIR çekicisiyle Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu'na geldiler. Davetlilerin meraklı bakışları altında TIR çekicisinden inen genç çift, nikah salonuna giderek nikahlarını kıydırdılar. Emel-Hasan Nacak çifti, daha sonra gelin arabası TIR'a binerek evlerine gittiler.


Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde (ZKÜ) memur olarak çalışan damat Hasan Nacak, düğün tarihini bir yıl önceden aldıklarını belirterek, "Hem farklılık olsun hem de insanların ilgisini çeksin diye böyle bir yola başvurduk. Çok da güzel oldu. Tüm davetlilerin hoşuna gitti. Gelin arabası olarak TIR'ı görenler ayakta alkışlıyorlar." dedi.

Gelin Emel Nacak da, "07.07.07" tarihini hatırlatarak, "Bugüne damgamızı vurmak istedik. Geçen seneden ayrılmış bir gün. İnsanlar kalkıp ayakta alkışladılar" diye konuştu.

17 yıl önce