|

İstanbul Fashion Week'te Meg Ryan rüzgarı

Aa
00:00 - 3/02/2010 Çarşamba
Güncelleme: 15:01 - 3/02/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul Fashion Week'te Meg Ryan rüzgarı
İstanbul Fashion Week'te Meg Ryan rüzgarı

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Moda Haftasında tüm dünyanın ilgisi çekmek istediklerini söyledi.


İstanbul Fashion Week'in (IFW) Santral İstanbul'daki resmi açılışını gerçekleştiren Çağlayan, İstanbul'un birçok alanda olduğu gibi moda alanında da tasarım, tekstil, konfeksiyon sektöründe de dünya ülkeleri arasında yer almak için başlatmış olduğu etkinliklerin ikincisini gerçekleştirdiklerini belirtti.


Etkinliğe katılan ünlü Hollywood yıldızı Meg Ryan'a da 'hoşgeldiniz' diyen Bakan Çağlayan, 'İstanbul Moda Haftasında tüm dünyanın ilgisini çekmek istiyoruz' diye konuştu.


Açılışa İstanbul Tekstil ve Hazır Giyim İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Deri ve Deri Mamülleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) Başkanı Lemi Tolunay, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Cem Negrin de katıldı.


Açılışın ardından fuarı gezmek isteyen Meg Ryan yaşanan izdiham nedeniyle geziden vazgeçerek kulise girdi. Fuarı gezen Bakan Çağlayan, ziyaret ettiği stantlardaki yetkililerden bilgi aldı.


14 yıl önce