|

İşte İstanbul 'Gangnam Style'

Gangnam Style isimli şarkısıyla dünyaca üne kavuşan Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY), İstanbul Tepebaşı'nda verdiği konserle hayranlarını coşturdu. Sanatçının Gangnam Styl şarkısıyla doyasıya eğlenen müzikseverler, konserin kısa sürmesinden yakındı.

Cihan
00:00 - 22/02/2013 Friday
Güncelleme: 23:24 - 22/02/2013 Friday
Yeni Şafak
İşte İstanbul 'Gangnam Style'
İşte İstanbul 'Gangnam Style'

Gangnam Style şarkısıyla internette tıklanma rekoru kıran, dünyaca ünlü müzik ödüllerinde birinci olan PSY, 'İstanbul Blue Night' festivali kapsamında Beyoğlu'nda sahneye çıktı. PSY, sahnede kaldığı sürece Gangnam Styl şarkısıyla özdeşen dansı ile hayranlarını coşturdu. Yaklaşık yarım saat süren konser boyunca hayranları PSY'nin performansıyla eğlendi. Halka açık olan konsere saatler önce kapıda kuyruklar oluşturan müzikseverler, kapıların açılması ile konser alanında yerlerini aldı. Yoğun ilginin olduğu konserde sanatçının hayranlarına, PSY gözlüğü ve maskesi dağıtıldı.

Konser alanında sadece Gangnam Styl şarkısını seslendiren PSY, soğuk ve yağışlı havaya rağmen konsere gelen hayranlarına teşekkür etti. Türkiye'den 'kardeş ülke' olarak bahseden PSY, "Kardeş ülke olan Türkiye'de sizlerle olmaktan mutluyum. Soğuk, ve yağışlı havaya rağmen burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim.' diye konuştu.

Şarkıcının performansını değerlendiren hayranları, PSY'yi başarılı bulduklarını belirtti. Çok eğlendiklerini ifade eden müzikseverler, konserin kısa sürmesinden yakındı. Konsere çocukların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. PSY'nin maskesi ile konseri izleyen minik hayranlar, sanatçıyı çok sevdiklerini ve ailelerini konsere gelmek için ikna ettiklerini belirtti.

11 years ago