|

Kitap fuarına akın var

TÜYAP 28. İstanbul Kitap Fuarı 4 günde 110 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Her yaştan ziyaretçisi olan fuarda yayınevleri müşterilerine indirimli kitap satıyor.

İstanbul
00:00 - 5/11/2009 Perşembe
Güncelleme: 00:20 - 5/11/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Kitap fuarına akın var
Kitap fuarına akın var

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliğince, Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 31 Ekimde açılan fuarı ilk 4 günde 110 bin kişinin ziyaret ettiği belirtilerek, 8 Kasım'a kadar sürecek fuarda öğrenci, öğretmen ve emeklilere girişin ücretsiz olduğu hatırlatıldı.

İKİ YAZAR İKİ İMZA

28. İstanbul Kitap Fuarı ve 19. İstanbul Sanat Fuarı'nın onur ödüllerinin de törenle sahiplerini bulduğu ifade edilen açıklamada, 'Onur Yazarı Ödülü'nün Cevat Çapan'a, 'Sanatçı Onur Ödülü'nün Muhsin Kut'a, 'Sanat Fuarı Eleştirmen Onur Ödülü'nün Prof. Dr. Erhan Karaesmen'e verildiği bildirildi. Öte yandan kitap fuarında Cemalnur Sargut Pazar günü saat 15.00 de Nefes Yayınları'ndan çıkan 'Samiha Ayverdi ile Sırra Yolculuk' adlı kitabını, Hekimoğlu Süleyman Özcan ise yine aynı gün ve saatte Akis Yayınlarından çıkan Kürtler Tarihi/ Aşiretler ve İsyanlar kitabını imzalayacak.



14 yıl önce