|

Kurtlar Vadisi Pusu ( yeni ) 240.bölüm var mı?

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber! Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta 239. bölümü ile izleyicilerini nefeslerini kesti. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu (yeni) 240. bölüm bu hafta yayınlanmayacak.

Yeni Şafak
11:00 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:06 - 10/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
KURTLAR VADİSİ PUSU 239.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D ekranlarının  fenomen haline gelmiş dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da yer yerinden oynayacak. Özellikle Polat Alemdar'ın yeni planları ve nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. Pusat sokaklarda 'Bonanza' sattırmamak için giriştiği savaşta galip gelebilecek mi?  kime silahlı saldırı düzenliyor? 


Ömer Baba'nın sır vasiyeti..

Ömer Baba'nın vefatından sonra avukatı Polat Alemdar'ı bir vasiyetnamenin varlığından haberdar etmiş, ancak bu vasiyetnamenin üç kişinin nezaretinde açılabileceğini belirtmişti. Buna göre, Polat Alemdar, Hoca ve Süha Tarık bir araya geldiğinde vasiyet zarfı açılacaktı.


Uzun uğraşlar sonucunda Süha Tarık'ı bulmayı başaran Polat, avukata vasiyeti açtırınca hayatının sürpriziyle karşılaştı. Zarfın içinden çıkan kağıtlar boştu. Üzerinde hiçbir yazı yer almıyordu. Bunun ne anlama geldiğini bilen Süha Bey, Polat Alemdar'a ve Hoca'ya her şeyi anlattı.

 

Süha Tarık'ın anlattığına göre; Ömer Baba, yüzyıllardır süregelen Türk-İslam geleneğinin gizli bir üst akıl yapılanmasının bütün icraatlerı, eylemleri, sırları, hedefleri gibi her şeyi kaydeden, adeta bir hard-disk gibi çalışan Sır Katibi'ydi. Polat Alemdar bile babasının bu sırrını bilmiyordu. Ömer Baba'nın vefatıyla birlikte yeni Sır Katibi Süha Tarık olmuştu.

 

Süha Tarık, vasiyetnamenin açılmasından sonra gizli bir mekanda yer alan sır kitabına, seyirciyi daha fazla şaşırtan şu satırları yazdı:

 

"Eski Sır Katibi Ömer Candan'ın vasiyeti vesilesiyle Polat Alemdar ve Ak Saçlı'yla görüştüm.

 

Arabistan, Rumeli, Kafkasya coğrafyasında beklediğimiz siyasi değişimler ve savaşlar öncesinde merkezimize bağlı 52 ocağımızın ittifakla aldığı teklifi Polat Alemdar'a ilettim.

 

Yeni yüzyılda yürütülen örtülü operasyonların hem dini, hem milli kimliğimizi terörist ilan etmeye yönelik olduğunda hemfikiriz. Polat Alemdar, ocaklarımızın yetiştirdiği ve uzun süredir uyandırılmayı bekleyen ekibimizin lideri olmayı kabul etti. bugün güneşin doğuşundan itibaren Sır Hanesi'nde beklemeye başladı. Bana emanet edilen bilgileri bugünden sonra Polat Alemdar'la paylaşacağım.



Hilalin yıldızıyla buluşmasının tarihi bugündür."

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığıKanal D’nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarına kötü haber! Başarılı dizi bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı.


Beklenen şey gerçekleşti ve dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. Yapımın yerine ise Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü yayınlanacak.


Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D’de
#kurtlar vadisi
#polat alemdar
#necati şaşmaz
9 yıl önce