|

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar olacak mı?

Necati Şaşmaz'ın sette geçirdiği kaza nedeniyle geçtiğimiz hafta ekrana gelmemiş ve yeni bölümde Necati Şaşmaz'ın oynayıp oynayacağı merak konusu olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 236. bölümü Kanal D ekranlarına gelmeye hazır.

.
00:00 - 13/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 12:51 - 13/11/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar olacak  mı?
Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar olacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 236. bölüm çekiminde Necati Şaşmaz'ın kullandığı aracın kaza yapması sonucu ünlü oyuncunun çene kemiğinde kırık meydana gelmişti. Şaşmaz'ın başarılı geçen ameliyatının ardından 6 hafta kadar dizide rol alamayacağı açıklanmıştı.


Kanal D'de perşembe akşamı ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölümde 'Polat Alemdar' son kez görünecek. Konuşulanlara göre Polat, bu bölümden sonra senaryo gereği yurt dışına gönderilecek. Necati Şaşmaz 1,5 aylık bir aranın ardından diziye dönebilecek

EŞİYLE YAZIŞARAK ANLAŞIYOR

Sette kaza geçirdikten sonra çenesinden ameliyat olan ve bir süreliğine konuşamakta güçlük çekecek olan Necati Şaşmaz'ın eşiyle yazışarak anlaştığı öğrenildi. Necati Şaşmaz'ın, 2 Kasım'da dizi setinde kullanmış olduğu araç kontrolden çıkarak yol istinat duvarına çarpmıştı. Kaza sonrası oyuncunun bir süreliğine alt ve üst çenesi teller ile birbirine bağlanmıştı. Şaşmaz'ın bu yüzden eşi Nagehan ile yazışarak anlaştığı öğrenildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun çekimlerinde efsanevi ajan James Bond'un otomobili olarak da bilinen Aston Martin'le istinat duvarına çarpan ve çenesi kırılan Necati Şaşmaz'ın bu arabaya bir türlü alışamamaıştı.

9 yıl önce