|

Kurtlar Vadisi'nden üzücü haber

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını üzecek açıklama geldi. Vadi'nin yeni bölümü bu hafta yerine gelecek hafta yayınlanacak.

Yeni Şafak
11:47 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 09:51 - 10/12/2014 Çarşamba
Diğer

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı yapımın 240. bölüm fragmanı paylaşılmamış ve bu nedenle de yayınlanmayacağı söylentileri ortaya çıkmıştı. Dizinin yeni bölümünün gelecek hafta ekrana geleceği açıklandı. 


Geçmiş bölümde neler olmuştu? 

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenmişti. Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

#kurtlar vadisi
#vadi yeni bölüm
#kurtlar vadisi yeni
9 yıl önce