|

MANU'nun yıldızları THY için oynadı

Türk Hava Yolları dünyada ilk kez yıldız futbolcuların yer aldığı bir uçuş emniyeti filmi çekti. Manchester United takımı oyuncularının oynadığı film Haziranda gösterime girecek

Yasin Yılmaz
00:00 - 27/05/2011 Cuma
Güncelleme: 23:37 - 26/05/2011 Perşembe
Yeni Şafak
MANU'nun yıldızları THY için oynadı
MANU'nun yıldızları THY için oynadı

Türk Hava Yolları bir ilke daha imza atarak Manchester United'ın yıldız futbolcuları Wayne Rooney, Darren Flacher, Nani, Chris Smalling, Rafael ve Fabio Da Silva'nın oynadığı uçak içi uçuş emniyeti filmi çekti. Standart uçuş emniyeti videolarından farklı olarak, yolcular için daha ilgi çekici içerik oluşturmak amacıyla çekilen filmde, uçak içi güvenlik prosedürleri farklı bir yaklaşımla esprili bir şekilde yolculara sunuluyor. Haziran 2011 itibariyle gösterime girecek filmin çekimleri Manchester'da gerçekleşti. Tanıtım fiminin çekimlerinde İngiliz ve Türklerden oluşan 100 kişinin görev aldığı belirtildi.

POZİTİF ENERJİ VURGUSU

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Ali Genç, "Manchester United gibi büyük bir takım ile çalışmaktan daima mutluluk duymaktayız” dedi. Manchester United'ın yıldız futbolcularından Wayne Rooney de, “Takım olarak video çekimlerinde yer almamız eminim ki Türk Hava Yolları ile seyahat eden yolcuların uçuş emniyeti konusunda bilincini daha da pekiştirecektir” dedi. Manchester United'lı yıldız futbolcuların çekimlerinde keyif dolu saatler yaşadığı film tüm Türk Hava Yolları uçuşlarında kabin içi ekranlarda gösterime girecek.

13 yıl önce