|

Mirasımız Tehlikede

Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği, Mirasımız Tehlikede programlarının beşincisini düzenliyor. Programa, 1948 İslami Hareket 2. Başkanı Şeyh Kemal Hatip, Kâbe İmamı Abdullah Basfar, Mescid-i Aksa Müezzini Firaz Kazaz başta olmak üzere yerli ve yabancı birçok konuk katılacak.

Yeni Şafak
15:16 - 19/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:24 - 19/11/2014 Çarşamba
Yeni Şafak

 


Mirasımız Derneği, başta Kudüs olmak üzere İsrail’in işgali atındaki topraklar, özelde ise Mescid-i  Aksa’ya sahip çıkmak, yok edilmeye çalışılan Osmanlı’nın maddi ve manevi mirasını koruma bilinci oluşturmak, ilk kıblemizin karşı karşıya olduğu tehlikeler hususunda bilgilendirmede bulunmak üzere bu yıl beşincisini düzenleyeceği “Mirasımız Tehlikede” programını gerçekleştirecek.


23 Kasım Pazar günü 13:00’te Küçükçekmece’deki Arena Mega (Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi)’nde yapılacak programa yurt içi ve yurt dışından Kudüs ve Mescid-i Aksa hassasiyeti olan çok sayıda isim katılacak. “Mirasımız Tehlikede” programına 46 sivil toplum kuruluşu da destek veriyor.


1948 İslami Hareket 2. Başkanı Şeyh Kemal Hatip, Kâbe İmamı Abdullah Basfar, Mescid-i Aksa Müezzini Firaz  Kazaz, Sultanahmet Camii Müezzini İbrahim Altuntaş, Grup Yürüyüş, Ürdünlü sanatçı Abdulfettah Uveyned ve Mehteran Konseri, kum sanatı gösterisi yer alacak. Ayrıca programda Kudüs ziyareti çekilişi gerçekleştirilecek.


#Mirasımız
#Kudüs
#Mescid-i Aksa
9 yıl önce