|

'Namlunun Ucundaki Başbakan' yok satıyor

İha
00:00 - 27/05/2011 Cuma
Güncelleme: 15:25 - 27/05/2011 Cuma
Yeni Şafak
'Namlunun Ucundaki Başbakan' yok satıyor
'Namlunun Ucundaki Başbakan' yok satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikat girişimlerini anlatan "Namlunun Ucundaki Başbakan" adlı kitap, çıktığı ilk haftada en çok satan kitap listelerini altüst etti.

Gündemi ilgilendiren konularda yazdığı kitaplarla tanınan Gazeteci Yazar Aytekin Gezici'nin Başbakan Erdoğan'a yönelik suikast girişimlerini kaleme aldığı "Namlunun Ucundaki Başbakan" adlı kitabı, çıktığı ilk haftada binlerce satışa ulaşarak en çok satılan kitap listelerinde üst sıralarda yer aldı. Kitabın ilgi çekmesinin nedeni ise kamuoyunun merak ettiği sorulara örnekler ve belgelerle cevap verilmesi.

Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı dönemlerinden bugüne kadar onlarca suikaste hedef olduğunun anlatıldığı kitapta, suikasti planlayanların kimler olduğu, suikastların amacı, hangi yöntemlere başvurulduğu, niçin her suikasttan sonra bir başka suikast planlamak zorunda kalındığı ve en önemlisi de Başbakan Tayyip Erdoğan'ın suikast girişimlerinden nasıl ve kimlerin yardımlarıyla zarar görmeden kurtulduğu anlatılıyor.

13 yıl önce