|

Öğle yemeği için hayvan kesiyor

Facebook patronunun yemek fantezisi çok konuşulacak. Zuckerberg, öğle yemeğinde bir keçiyi tatmak için illa kendisinin kesmesi gerektiğini söyledi. Amacı ise minnet duygusunu geliştirebilmek için yemeğin nereden geldiğini hafızasında canlı tutmakmış.

00:00 - 30/05/2011 Pazartesi
Güncelleme: 00:04 - 30/05/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Öğle yemeği için  hayvan kesiyor
Öğle yemeği için hayvan kesiyor
AZ ÖNCE BİR KEÇİ ÖLDÜRDÜM

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, yiyeceği hayvanı kendi kesmeye başladı. Yeni bir şahsi yaşam projesi kapsamında 27 yaşındaki Zuckerberg, kendi elleriyle keçi kesiyor. Genç milyarder, bunun yiyeceğin değerini bilmek ve nereden geldiğini anlamak için 'kişisel bir meydan okuma' olduğunu söylüyor. Zuckerberg, geçen ay hesabında "Az önce bir domuz ve keçi öldürdüm" diye yazmıştı.


CANLI ISTAKOZU SUDA KAYNATMIŞ

Fortune dergisine gönderdiği e-postada Zuckerberg, "Bunu fırında kızarmış domuz yaparken düşünmeye başladım. Bir grup insan domuz eti yemeyi sevdiklerini, gerçekte bir zamanlar canlı olduğunu düşünmek istemediklerini söylediler. Bence çoğu insan yaşayan bir canlının et yememiz için ölmek zorunda kaldığını unutuyor. Benim hedefim, unutmamamı sağlamak” diyor. Zuckerberg ayrıca, canlı bir ıstakozu da kaynatmış.




13 yıl önce