|

ÖNDER yeni başkanı için kararını verdi

ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği), 13 Haziran'da gerçekleştirilecek ​53. Genel Kurul'a ​yeni başkan adayı ile gidiyor. Halit Bekiroğlu​, genel kurulda tek aday olarak yer alacak.

Yeni Şafak
16:35 - 20/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:36 - 20/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Hizmette 56 yılını geride bırakan ÖNDER, Haziran ayında gerçekleştirilecek Genel Kurul toplantısı ile yeni bir döneme giriyor. 6 yıldır Genel Başkanlık görevini yürüten Dr. Hüseyin Korkut'un görevi tamamlamasıyla, Başkanlık Divanı, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Bölge Koordinatörleri ve geniş katılımlı bir istişare heyeti yeni başkan için kararını verdi. ÖNDER'de Genel Başkan Yardımcılığı yapan Halit Bekiroğlu, kurula çıkacak tek aday oldu.






"Parlayan yıldızımız daha da parlayacak"

Kararın ardından açıklama yapan başkan adayı Halit Bekiroğlu, “Büyük bir emaneti yüklendik. Öncelikle göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. 60 yıla yakın hizmete devam eden ÖNDER'in mücadelesi aslında insanlığın başından beri devam edegelen ve kıyamete kadar sürecek olan mücadelenin bir parçasıdır. Milyonlarca mezunu ve hızla artan mensupları ile ÖNDER, büyük bir birikim ve potansiyele sahiptir. Bu sebeple imam hatiplerin sadece Türkiye'ye değil Dünya'ya model olacağı bir çaba içerisindeyiz " dedi. İmam hatip mücadelesinin darbe dönemlerini aşıp her defasında küllerinden doğan bir hareket olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, İmam Hatiplerin parlayan yıldızının daha da parlayacağını, yeni döneme geleneği muhafaza ederek yeni ve genç kadrolarla girileceğini sözlerine ekledi.


#ÖNDER
#HALİT BEKİROĞLU
#İmam Hatip
9 yıl önce