|

Tam 7 bin kişi katıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Haseneki aşiretinin ileri gelenlerinden eski Kızıltepe Belediyesi Başkanı Ali Ertaş, oğlunu, ağabeyi Ömer Ertaş'ın kızı Ezgi Ertaş ile evlendirdi. Düğüne yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

İha
00:00 - 23/09/2014 Salı
Güncelleme: 12:55 - 23/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Tam 7 bin kişi katıldı
Tam 7 bin kişi katıldı

Mardin Tarım Kırsal Kalkınma Destekleme bünyesinde uzman olarak görev yapan Muhittin Ertaş ile üniversite mezunu olan kuzeni Ezgi Ertaş dünyaevine girdi. Ömer Ertaş'ın vefatı nedeni ile düğün yerine mevlit okutuldu. İkizler Mahallesi'nde gerçekleştirilen düğüne Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Mardin'in ileri gelenleri Abidin Necimoğlu, Hasip Necimoğlu, Hadi Kahraman, Şakir Nuhoğlu ile yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

45 KAZANDA KAVURMA PİŞİRİLDİ

Çiftlik evinin çevresine kurulan 11 adet çadırda düğün yemeği ikramında bulunan Ali Ertaş, davete katılan misafirlerini sıcak bir şekilde karşıladı. Misafirleri ile yakından ilgilenen Ertaş, bugünün kendisi için çok önemli bir gün olduğunu söyledi. Ali Ertaş, "Bugün benim en mutlu günüm. Çok değer verdiğim ve her zaman saygıyla yad etmeye devam edeceğim merhum ağabeyim Ömer Ertaş'ın kızı olan Ezgi kızımız ile oğlumuz Muhittin'in yaşamını birleştiriyoruz. Allah her iki yavrumuza da iki cihan saadeti nasip etsin. Bugün özellikle belirtmekte fayda görüyorum merhum ağabeyimin vefatının üzerinden çok geçmemiş olması ve onun aziz hatırasına duyduğumuz saygıdan ötürü düğünümüzü sade ve sessiz bir şekilde gerçekleştirdik. Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Misafirlere 45 ayrı kazanda pişirilen kavurma ikram edildi.

10 yıl önce