|

Ünlü oyuncu 2 milyon TL'ye arsa aldı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yaz tatilini geçirdiği Marmaris’’in cennet köşesi Selimiye’de 2 milyon liraya arsa satın aldı. Karadayı’nın denize sıfır 1200 metrekare arsasını AVM şirketine kiraya verdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
10:56 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 09:00 - 15/11/2014 Cumartesi
IHA
Marmaris’in cennet köşesi Selimiye koyu, sakin havası, eşsiz denizi ve doğasıyla son yıllarda ünlülerin yaz tatilini geçirmek için tercih ettiği tatil yöresi haline geldi. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’da ,son 4 yıldır tatilini Selimiye’de geçiren ünlülerin başında geliyor. Yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen, Karadayı dizisinin başrol oyuncusu İmirzalıoğlu, bu yaz tatilinde oyuncu Berrak Tüzünaçla Selimiye’de tatil yapmış ve ikilinin aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti.


Kenan İmirzalıoğlu yaz boyunca ayrılamadığı Selimiye’den içinde restoran ve market bulunan denize sıfır 1200 metrekare bir arsa satın aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun arsa satın aldığını öğrenen Selimiye sakinleri, sanatçı Nilüfer’den sonra Karadayı’nın da kendilerine komşu olmasından memnun oldukları öğrenildi.

 
#kenan imirzalıoğlu
#marmaris
#selimiye
#karadayı
9 yıl önce