|

Ünlü şarkıcı tarikatı için ev aldı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, bağlı bulunduğu Cerrahi Tarikatı'na daha yakın olabilmek için Karagümrük'teki tarihi bir binayı satın aldı. Athena Gökhan'ın binayı baştan aşağı restore ettirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
11:44 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 11:55 - 15/11/2014 Cumartesi
Diğer

Birçok ünlü yatırımlarını lüks ve pahalı semtlere yaparken, Athena Gökhan maneviyat için elini cebine attı.


Geçtiğimiz yıl paylaştığı bir fotoğrafla birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu Cerrahi Tarikatı'na bağlı olduğu yazılan şarkıcının, Karagümrük'te üç katlı bahçeli bir ev satın aldığı iddia edildi.



Bağlı bulunduğu Nurettin Cerrahi Tekkesi'nin hemen arka tarafındaki binayı harabe haldeyken aldığı öğrenilen şarkıcının, üç katlı yapıyı bir yıldır restorasyon yaptırdığı öğrenildi.


Özoğuz, daha önce metruk halde bulunan ve içinde tinercilerin yaşadığı, bahçesiyle birlikte yaklaşık 300 metrekarelik kullanım alanı olan tarihi binayı baştan aşağı yeniledi.


İmar izni olmayan binayı aslına uygun olarak, baştan aşağıya yenileyip, lüks bir villa haline getiren şarkıcının, yüksek bahçe duvarları ördürdüğü bahçesine ayrıca çok sayıda ağaçlar diktirip, bir de otopark yaptırdığı öğrenildi.

Şarkıcının, 200 bin TL ödeyerek aldığı binayı yenilemek için yaklaşık 1 milyon TL masraf yaptığı ve Nurettin Cerrahi Tekkesi'nde yapılan zikir ve sohbetlerden sonra buradaki evinde konakladığı iddia edildi.

Mahalle sakinleri ise Karagümrük'ün arka sokaklarında arada karşılaştıkları ünlü şarkıcının, yaptırdığı bu evi Nurettin Cerrahi Tekkesi'ne bağışlayacağını düşünüyor.

MİLLİYET

#athena
#gökhan gökoğuz
#athena cemaat
#athena gökhan
9 yıl önce