|

Yaz spor okullarına kayıtlar başladı

Bağcılar Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Birliği ile ortaklaşa düzenlediği yaz spor okullarına kayıtlar başladı. 20 Haziran'da açılışı yapılacak ve 40 gün devam edecek kursa 10 binin üzerinde öğrencinin katılması bekleniyor.

00:00 - 25/05/2011 Çarşamba
Güncelleme: 13:37 - 25/05/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Yaz spor okullarına kayıtlar başladı
Yaz spor okullarına kayıtlar başladı

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği yaz spor okullarına bu yıl da kayıtlar başladı. Geçtiğimiz yıl 9 bin öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen yaz spor okulları bu yıl 10 binin üzerinde katılımın olması bekleniyor. Okulların tatile girmesi ile başlayacak yaz spor okulları 29 Temmuz'a kadar devam edecek. Yaz spor okullarında, öğrencilere beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde, futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve kort tenisi olmak üzere 5 farklı branşta eğitim verilecek.

40 gün devam edecek yaz spor okullarına 8-14 yaş arasında Bağcılar'daki okullarda eğitim gören öğrenciler kayıt yaptırabiliyor. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu ile belediye tesislerinde gerçekleştirilecek eğitimleri beden eğitimi öğretmenleri ve ilçedeki amatör spor kulüplerinden antrenörler verecek. Yaz spor okulları programına katılan öğrenciler, evlerinden servis araçları ile alınarak, yine aynı araçlarla evlerine bırakılacak.

Öğrencilere, yaz spor okullarına katılmaları çağırısında bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Öğrencilerimizin yaz tatillerini spor yaparak daha verimli geçirmelerini sağlamak, gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize öğrencilerimizin katılımını özellikle bekliyoruz” dedi.


13 yıl önce