YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


Bordo-Mavililer, Leeds maçı öncesi moral arayan Beşiktaş'ı topa tuttu

TRABZON FIRTINASI

Üstün bir futbol sergileyen Karadeniz ekibi, Beşiktaş'la birlikte direkleri de sarstı...

İlk dakikada yenik duruma düşen Kara Kartal, maç boyunca toparlanamadı...

Mükemmel oynadılar

Avni Aker Stadı tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Bordo-Mavili taraftarların yoğun tezahüratları maç boyunca dinmedi ve lige şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor, çok önemli bir galibiyet daha alarak iddiasını kanıtladı. Beşiktaş karşısında attığından fazlasını kaçıran Bordo-Mavili ekip, direklerin de tozunu aldı. Beşiktaş ise, Leeds maçı öncesi oynadığı futbolla güven vermedi...

Fırtına gibi başladılar

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yapılan maçın ilk yarısı, 2-0 bordo-mavili takımın üstünlüğüyle sona erdi. Maça ilk dakikada Löebe'nin ayağından bulduğu golle moralli başlayan Trabzonspor, ilk yarının genelinde kontrollü bir oyun sergiledi. Kontrataklarla tehlikeli ataklar geliştiren Bordo-Mavili takım ikinci golüne de Hami'yle ulaştı ve devreyi 2-0 önde kapadı.

Direkler farkı önledi

Karşılaşmanın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti. Gol arayan Beşiktaş, geliştirdiği ataklarda Bordo-Mavili defansı aşamadı. Trabzonspor ise, hızlı geliştirdiği hücumlarda direkleri ve kaleci Shorunmu'yu geçemedi. İkinci yarıda Sergen ve Hami'nin birer şutu direkten döndü ve maç 2-0 Trabzonspor'un galibiyetiyle sona erdi.

 
Spor Yazarları

Hürol Bilal :
Kartal ağır yaralı
Hüsamettin Acar :
Bu onuru yaşayın
______________Oku »
______________Oku »
Kamil Anahar :
Sergen ve Hami




Kağıda basmak için tıklayın.

CİMBOM JET GİBİ
Galatasaray, Glasgow maçı öncesi Siirt Jet-Paspor'a gol yağdırarak moral buldu. Cimbom'un gollerini Jardel (2), Ergün ve Hasan Şaş attı.
SEVGİYE, DOSTLUĞA, BARIŞA
Türk atletizminin karnavalı niteliğindeki Avrasya Maratonu'nun 22'ncisi bu sabah İstanbul Boğaz Köprüsü'nün Anadolu yakasından start alacak.
Fiorentina, ilk hafta İnter'i deviren Reggina'yı ağırlıyor İtalya Liginde ilk hafta deplasmanda Parma ile 2-2 berabere kalan Fiorentina, bugün taraftarlarının huzuruna çıkıyor. Mor-Menekşeli taraftarların büyük desteğini alan Fatih Terim'li Fiorentina geçen haftanın flaş takımı Reggina ile Floransa'da karşılaşacak. Saat 16.00'da oynanacak olan maç CINE-5'ten de naklen yayınlanacak. Reggina ilk hafta Hakar Şükür'ün de forma giydiği maçta İnter'i 2-1 mağlup etmişti. Reggina ile oynanacak lig maçı, UEFA Kupası'na Tirol'a elenerek veda eden ve ardından Başkan Gecchi Gori ile araları açılan teknik direktör Fatih Terim için ayrı bir önem taşıyor. Uzun süre İtalyan basınını meşgul eden bu tartışmaların ardından iki tarafta sessizliğini bugün oynanacak maça kadar sakladılar. Terim ve Gori yarın bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklar. Bu arada Terim'in davetlisi olarak İtalya'ya giden Can Bartu ile Fenerbahçe yöneticilerinden Selim Soydan da bugünkü maçı izleyecek.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...