YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...


  Arşivden Arama

 


'Karadeniz Efsanesi', yıllar sonra şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı

FIRTINA GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş karşısında eski günlerine dönüş sinyali veren Bordo-Mavililer, şampiyonluk için kenetlendi. Başkan Yılmaz, 'Rehavet yok. Kazanmaya devam' dedi

BEŞİKTAŞ karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan Trabzonspor, hem anlamlı bir galibiyet alırken, hem de eski şampiyonluk yıllarını hatırlattı. İstanbul ekibi karşısında 90 dakika boyunca üstün oynayan ve sayısız gol fırsatı kaçıran Bordo-Mavililer, taraftarına güven verdi. Uzun bir aradan sonra bir derbi kazanan Trabzonspor'da, Başkan M.Ali Yılmaz, "İyi oynayarak kazanmak en güzeli. Bunun sonunu da getireceğiz. Rehavete girmek yok" dedi.

BAŞKAN M. Ali Yılmaz, Trabzonspor'un çok güzel bir futbol sergilediğini belirterek, "Futbolcularımın ortaya koyduğu bu üstün performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Çok güzel ve temiz bir galibiyet aldık. Demek ki, bu kadronun belli bir gücü var. Lig sonunda da gülen bir taraftar biz oluruz. Bir galibiyetlik saadet ve mutluluk istemiyoruz. Rehavet ve gevşeklik istemiyoruz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ önünde 5. derbi maçını galibiyetle tamamlayarak büyük bir mutluluk yaşayan teknik direktör Giray Bulak, "İşimiz henüz bitmedi. Lig uzun bir maraton. Bu sezon rahat maç izlemek yok" dedi. Bulak, alınan üç puanın yanısıra ortaya konulan olumlu futboldan memnunluk duyduklarını belirterek, "Sezon başında rotamızı çizdik. Koşan, mücadele veren,savaşan ve yarışan bir Trabzonspor'u hedefliyoruz" diye konuştu.

 
Spor Yazarları


Mehmet Atalay :
Ahmet dedi ki!

Semih Yuvakuran :
Fener günü kurtardı
______________Oku »
______________Oku »
Ali Gümüş :
Geleceğe güven




Kağıda basmak için tıklayın.

AVRASYA KENYALI'NIN
Yaklaşık 50 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen 22'nci Avrasya Maratonu ile İstanbul'un iki yakası bayram yerine döndü. 15 km'yi erkek ve bayan Türk atletleri kazandı...
FENER'İN TADI YOK
Çaykur Rizespor karşısına fark için çıkan Sarı-Lacivertliler, gol pozisyonu bulmakta zorlandı. Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü yine frikikten Rapaic attı.
Kartal çıkış arıyor
Cimbom hazır
Yarın oynayacağı G. Rangers maçı için dün öğlen saatlerinde kampa giren G.Saray'da teknik direktör Lucescu futbolcularla bir toplantı yaparak, psikolojik movivasyon sağlamaya çalışıyor. Rumen hoca, "Zorlu döneme giriyoruz. Her maçtan sonra kendinizi kafa olarak yenilemelisiniz. Geriye takılıp kalmak, bize zarar verir" dedi.
Zorlu virajdayız
Lucescu, "Önümüzdeki hafta kader maçlarına çıkacağız. G.Rangers, Beşiktaş ve Monaco deplasmanlarında motivasyonumuz en üst seviyede olmalı" dedi. Genel Sekreter Celal Gürcan ise, "Biz Türkiye Ligi'ni bitirdik. Bizim kantarımız Şampiyonlar Ligi" diye konuştu.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...