Bugünkü ana sayfaya gitmek için. “ Türkiye'nin birikimi... ”
PAZARTESİ
23 EKİM 2000

.

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan

Ümitler, 5 KASIM KONGRESİ'nde Bir kısım MHP'liler son derece ümitsiz. Hükümetteki icraata bakarak, "Türk milliyetçiliği"nin bitirilmiş olduğunu iddia ediyorlar. Bunların bir kısmı, kötümserliklerini bir "kara mizah"a kadar tırmandırıyorlar.Bir diğer MHP'liler ise, MHP'nin ne yapıp ne yapamayacağının 5 Kasım'da Genel Başkan'ın tercih edeceği yeni yapı ile ortaya çıkacağını belirtip, "kesin karar"ı kongre sonrasına bırakıyorlar. 7. Bölüm bugün Yeni Şafak'ta

Arşivden Arama

  Nostaljik Kelime Oyunu...

Arap Zirvesi İsrail'i kınadı ve Ortadoğu barışı için Kudüs başkentli Filistin devleti şartını getirdi.

ARAP ZİRVESİ, barış için "başkenti Kudüs olan bir Filistin devleti" kurulmasını şart koştu. BM Güvenlik Konseyi'ni Filistin halkını korumak için uluslararası güç oluşturmaya çağıran liderler, İsrail'in nükleer ve kitle imha silahlarından arındırılmasını istedi.

BÖLGEDEKİ çatışmalardan İsrail'i sorumlu tutan Kahire zirvesi, elçiliğini Kudüs'e taşıyacak ülkelerle ilişiği kesme kararı aldı. Zirvede İsrail'in katliamları kınandı. Fas, Tunus, Katar, Umman ve Moritanya İsrail'le ilişkilerini şimdiden kesiyor.

________________________________Devam »

İNTİFADA devam edecek

Fadlallah, Filistin halkının hakları verilinceye kadar İntifada'nın devam edeceğini ve gelecekte zor günler yaşanacağını belirtiyor. İsrail Başbakanı Barak'ın da barış sürecine ara verildiğini açıklaması Ortadoğu'da bir savaşın çıkabileceğinin işareti olarak değerlendiriliyor.
________________________________Devam »

Mescitte bile başörtüsü yasağı

Şehitlerin kanıyla kazanılan şehir Çanakkale'de YÖK zulmü akıl almaz boyutlara ulaştı.
________________________________Devam »

Acılar tazelendi

Kayıtlarda dolu olarak gösterilen çadırlar boş çıktı. Daha önceki ikamet yeri ve ailede ölenlerle ilgili sorular depremzedelerin gözyaşına boğulmasına neden oldu.
________________________________Devam »

İsrail barış sürecini resmen kesti

Barak, Arap Zirvesi'nin ardından Filistinliler ile barış sürecine ara verilmesi kararını ilan etti. Başbakanlık açıklamasında "Hiçbir şey üretmeyen bu barış sürecini sürdürmek için siyaset ve güvenlik açısından kör olmak gerekir" ifadesi kullanıldı.
________________________________Devam »

16 Milyon insan göçebe

DİE'nin verilerine göre, Türkiye'de nüfusun dörtte biri yani yaklaşık 16 milyonu , "doğduğu yerde değil, doyduğu yerde" yaşıyor.
________________________________Devam »

Ecevitler 'sır' verdi

NEREDE VE NASIL YAŞIYORLAR Tek kişi kalmamacasına katledildiler... Sürgüne yollandılar... Baskı ve şiddet kullanarak Hıristiyanlaştırıldılar... Ama onlar dillerinden gelenek ve göreneklerinden asla taviz vermediler... Mustafa Karaalioğlu gitti, gördü, onlarla konuştu
Salı günü Yeni Şafak'ta
Ahmet Taşgetiren
Çirkin takas

Fehmi Koru
Filistin'de seçenekler

Mehmet Barlas
Trafik canavarları da evlerine hapsedildi!.

Mehmet Ocaktan
Tren kaçıyor siyaset hâlâ tribünde



Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV

Kağıda basmak için tıklayın.

TIKLAYIN! TIKLAYIN!

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
TALLANDTHIN Web... Tasarım, İnşa ve Yayın... Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmıştır. Sitenin dinamik yönetimi, TALLANDTHIN Web'in online update sistemiyle yapılmaktadır. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...