YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan


  Arşivden Arama

 


Beşiktaş teknik patronu, güçlü rakiplerini de gözüne kestirdi

ŞİMDİ SIRA MİLAN'DA

Ligde sıkıntılı günler yaşayan Beşiktaş'a, Galatasaray galibiyeti ilaç gibi geldi. Ezeli rakibine karşı aldığı farklı galibiyetle kötü günleri geride bırakan Siyah-Beyazlılar'da gözler Milan maçına çevrildi. G.Saray'ı 2.5 yıl aradan sonra yenmeyi başaran Beşiktaş, yarın oynayacağı maçta Milan'ı da devirerek Şampiyonlar Ligi'ndeki iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Milan'ı yeneceğiz

Siyah-Beyazlılar'ın teknik patronu Nevio Scala, Leeds ve Galatasaray'a karşı oynanan futboldan çok memnun olduğunu, aynı futbolu Milan karşısında da sergileyip sahadan galip geleceklerine inandığını söyledi. Beşiktaş'ın sıkıntılı günlerini artık geri bıraktığını belirten İtalyan hoca, "Oyuncularıma güveniyorum, inandım ve ikna oldum, Milan'ı yeneceğiz" dedi.

Oyuncular da inanıyor

Elinde çok iyi bir kadro olduğunu, sezon başından her fırsatta dile getirdiğini belirten tecrübeli hoca, "Artık oyuncularımda iyi bir takım olduklarının farkında. Kendilerine olan güvenlerini yeniden kazanmaya başladılar. Bundan sonraki tek hedefimiz Avrupa'nın sayılı takımlarının arasında yer almak. Avrupa'daki seviyemizi daha da yükseltmek" diye konuştu.

Gelecek bu takımın

Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi takımlar ile mücadele ettiklerini vurgulayan Scala, "Grubumuzda aldığımız sonuçlar hiçbir zaman moralimizi bozmadı. Aksine bizim için yaşanılmış iyi bir tecrübe oldu. Salı günü Milan'a karşı sonuca oynayacağız. Kazandığımız takdirde Beşiktaş için herşey değişecek. Gelecekte, bu takımın olacak. Güzel günler geride" dedi.

 
Spor Yazarları


Hüsamettin Acar :
Babasının izinde

Hürol Bilal :
Dört yıl önce dört yıl sonra




Kağıda basmak için tıklayın.

LİDERLİK KEYFİ
Bordo-Mavili takım, 88 hafta sonra gelen liderliği bırakmak istemiyor. Yeni hedef şampiyonluk ipini göğüslemek.
Fenerbahçe'de Yıldırım harekâtı

FİORENTİNA KAYBETMİYOR
Fatih Terim yönetiminde iki maçta 4 puan kazanan Fiorentina, Brescia'a deplasmanından da 1 puan koparmayı bildi. Mor Menekşeler'in golünü Terim'in gözdesi Leandro attı
Fatih Terim'li Fiorentina, İtalya Ligi'ndeki üçüncü maçından da puan çıkarmayı bildi. Dün Roberto Baggio ve Kubilay Türkyılmaz'lı Brescia ile berabere kalan Fiorentina, ligdeki puan sayısını 5'e çıkararak, İtalya'nın güçlü ekiplerini geride bıraktı. Ligdeki ilk maçında Parma deplasmanından 2-2 beraberlikle dönen Fiorentina, ikinci maçında Reggina'yı 2-1 mağlup etmişti.
Brescia karşısında ilk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koyan Mor Menekşeler, hücum organizasyonlarında etkisiz kaldı. Özellikle, Gomes ve Rui Costa yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. İkinci yarının başında üç net pozisyon bulan Fiorentina, ani gelişen Brescia atağında Huber'in golüne engel olamadı. Oyundan kopmayan Fiorentina, beraberlik golüne yine Leandro ile ulaştı.
Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oynanan futboldan memnun olduklarını ancak forvetin yetersiz kaldığını söyledi. Hakan Şükür özelliklerinde bir santrafora ihtiyaç duyduklarını söyleyen Erkasap, Hakan Şükür'ün de transfer edilebileceği mesajını verdi. Erkasap, ayrıca 10 günlük arada Fiorentina'nın eksiklerini gidereceğini de söyledi.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...